Некоалицията“ на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отива към своята политическа смърт!

...
Некоалицията“ на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отива към своята политическа смърт!
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Кабинетът пада след местния вот

„ Некоалицията “ на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ отива към своята политическа гибел! Два самостоятелни един от различен източници на Narod.bg от Народното събрание признаха, че ротационното държавно управление, сега ръководено от Николай Денков, ще бъде съборено след локалните избори, които президентът Румен Радев разпореди да бъдат на 29 октомври.

Реклама

Това значи, че времевият небосвод на този кабинет ще се затвори след по-малко от три месеца, когато следващото служебно държавно управление ще би трябвало да приготви следващите предварителни парламентарни избори. И още един извод – няма да остане време за същината на сделката, върху която се крепи тази власт – ротация с министър председател Мария Габриел…

Причината за разпада е изцяло предстояща – тежки партийни брожения в политическите сили от „ некоалицията “. Масово гласоподавателите били недоволни от властта в този формат, по тази причина водачите са подготвени да ни пратят още веднъж пред урните с вярата вотът да се окаже по-различен, т.е., да се даде очевиден превес на една от водещите партии, която да успее да образува независимо ръководство, безапелационни са осведомените с драмата източници на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР