Нека се позабавляваме!Какво ни говорят номерата, под които партиите ще

...
Нека се позабавляваме!Какво ни говорят номерата, под които партиите ще
Коментари Харесай

Номерът на бюлетината и Меркурий си играят с успеха на вота

Нека се позабавляваме!

Какво ни приказват номерата, под които партиите ще се явят на изборите на 2.10.2022?
-->
Денят на изборите носи силата за привършване на развой, който е почнал при предходните гласувания. Освен това Меркурий ще премине от своята стационарна фаза към непосредствено придвижване, което не дава непоклатимост при избора на една партия, която ще господства. Това удостоверява фрагментарно систематизиране на гласовете без избран и очевиден победител.  

Движение за права и свободи ще се явят с бюлетина номер 1.

Те ще осъществят задачата, която са си сложили. Ако демонстрират егоцентризъм, ще изгубят гласове. Успехът им ще се базира на лични хрумвания. Те нямат искания за смяна в позицията си.

" Продължаваме промяната " ще се явят под номер 9.

Партията има рекламация да се осъществя в необятен мащаб и да се освободи от всевъзможни зависимости, като стартира концепцията да бъде потребна на другите по един или различен метод. Те имат нужните качества като сензитивност и интерес към човешките проблеми.

ГЕРБ ще се подвизава под номер 24.

Партията ще търси реализация посредством прочувствена акция, като цели да реализира действителни дейности. Ще са подготвени на нужните жертви. Те оферират улегналост и отговорност. Посвещаване на задачите и подготвеност за подкрепяне на хората.     " Български Възход " ще бъде с бюлетина номер 15.

Притежават цялостна и ясна концепция за развиване. Ще се стремят да основават непоклатимост в стопанската система и битието на българина. Ще се изисква да ръководят умно дейстията и зависимостите си, с цел да прогресират.

" Демократична България " ще се яви с бюлетина номер 25.

Те оферират реализиция посредством потвърдени експерти, като дават политики, носещи напредък на страната посредством непрестанен напредък. Те са носители на разсъдителност и проницателност.

Българска социалистическа партия ще бъде с бюлетина 28 .

Партията желае да се осъществя със лични старания. Но са налични несъгласия. Успехът ще бъде с цената на огромни старания и воля. Ако стартират лични реформаторски хрумвания, ще имат преимущества.

Партия " ИТН " ще се яви на изборите под номер 19.

Те имат мощна сила и предпочитание за деяние. Имат нюх за ръководство и предприемчив дух. Търсят креативно решение на проблемите. Те конкретизират своите упоритостите и цели.

" Възраждане " ще имат бюлетина номер 14.

Ще целят реализация въз основата на среда, свободна от ограничавания. Стремят се към самостоятелност, свободно пространство за България, пригодливост и еластичност в политиката. Необходимо е да се заобикаля избухливостта. Импулсивността има потребност от контролиране. Налага се да се търси равновесие.

В естетика с датата на изборите са следните партии:

" Демократична България "

" ИТН "

" Възраждане "

" Продължаваме промяната "

Движение за права и свободи

АЗАРЕЙ, 2022
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР