Неизвестни стреляха по аржентински супермаркет, собственост на съпругата на Лионел

...
Неизвестни стреляха по аржентински супермаркет, собственост на съпругата на Лионел
Коментари Харесай

Мафиоти стреляха по магазин на Меси в Аржентина и му оставиха заплашително писмо

Неизвестни стреляха по аржентински супермаркет, благосъстоятелност на брачната половинка на Лионел Меси - Антонела. Те оставиха и злокобно обръщение към суперзвездата на международния футбол.

Нападателите се доближили с мотор и разкрили огън от мотор по затворения по това време магазин в Росарио. Те записали с десетки патрони металните щори над входната витрина, съобщи БТВ.

Полицията разкрила и известие, написано на ръка върху плик с дървени въглища. " Меси, чакаме те. Явкин е наркотрафикант, той няма да те отбрани. "

Очевидно става дума за Пабло Явкин - актуалният кмет на Росарио. Според локалните медии нарушителите евентуално изнудват за пари седемкратния притежател на Златната топка.

Въпросният супермаркет Supermercado Unico принадлежи на фамилията на Антонела и се допуска, че се ръководи от неин братовчед.

Меси има голямо имение в покрайнините на родния си град, наречено Крепостта. то разполага с кино зала, фитнес и под земята гараж за 15 автомобила. Сватбата му с обичаната се състоя в локален хотел през юни 2017 г.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР