Нефтохимик 2010 (Бургас) ще задържи един от най-опитните волейболисти у

...
Нефтохимик 2010 (Бургас) ще задържи един от най-опитните волейболисти у
Коментари Харесай

Нефтохимик запазва капитана си за следващия сезон

Нефтохимик 2010 (Бургас) ще задържи един от най-опитните волейболисти у нас и досегашен национал Николай Николов. 34-годишният играч, който играе на поста централен блокировач, ще продължи да играе за носителите на Суперкупата и Купа България и през идващия сезон 2020/2021, заяви президентът на клуба Огнян Томов.

„ Разбрахме се и си стиснахме ръцете. Николай Николов подписа контракт и продължаваме дружно “, съобщи за BGvolleyball.com Огнян Томов.



Николай Николов бе с главен принос за спечелването на двата трофея от бургазлии през миналия шампионат в Суперлигата. Той бе разгласен и за най-полезен състезател (MVP) по време на финалите на Купа България в Пазарджик.


Така капитанът на бургазлии ще означи своята трета поредна година с екипа на Нефтохимик. Той се завърна в клуба през сезон 2019/2020, откакто игра за последно в чужбина за Спортинг (Лисабон).

Пандемията приключи наложително Суперлигата на България и Нефтохимик бе разгласен за първенец. Преди това, през 2017 година, централният блокировач бе част от бургаския отбор за втория полусезон, като тогава също завоюва златото в шампионата.

През сегашния шампионат, откакто подвигна трофеите за Суперкупата и Купа България, Нефтохимик не съумя да се пребори за купата, която бе извоювана от Хебър (Пазарджик) и остана със сребърните медали.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР