Недовършеният хотел на плажа Алепу, обявен за ”подпорна стена”, да

...
Недовършеният хотел на плажа Алепу, обявен за ”подпорна стена”, да
Коментари Харесай

Екоминистърът разпореди подпорната стена на Алепу да бъде съборена

Недовършеният хотел на плажа Алепу, разгласен за ”подпорна стена”, да бъде съборен. Това разпореди екоминистърът Асен Личев. Той издаде заповед по най-бързия метод Алепу и Карадере да бъдат оповестени за предпазени зони. Новината разгласи самият Личев пред Нова телевизия. Припомняме, че архитект на подпорния хотел е брачният партньор на някогашния външен министър Екатерина Захариева.

Ситуацията на Алепу дефинира като „ незаконно смешна “, поради това, че появилият се предходната година хотел там е представян като „ подпорна стена “, а за такава би трябвало напълно друго оборудване. Който го е построил този хотел, той би трябвало и да го унищожи, съобщи министърът, опирайки се на законовите наредби на Министерство на регионалното развитие и ДНСК. Именно от него би трябвало първо би трябвало да се търси и отговорност.

Екоминистърът “хвърли ръкавица” и към Басейнова дирекция и Регионална инспекция за опазване на околната среда. Изказа съмнението си, че са направили служебно закононарушение при издаването на позволение за „ подпорна стена “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР