Трима са кандидатите в конкурса за членове на директорския борд

...
Трима са кандидатите в конкурса за членове на директорския борд
Коментари Харесай

Трима на финал в конкурса за ръководство на СБАЛДБ „Проф. Иван Митев“

Трима са претендентите в състезанието за членове на директорския ръб на Специализираната болница за интензивно лекуване по детски заболявания „ Проф. Иван Митев “ в столицата, достигнали до последния му стадий. Това сочат междинните резултати, оповестени на уебстраницата на Министерството на здравеопазването.

За изпълнителен шеф на лечебното заведение претендентът е единствено един – актуалният началник на болничното заведение доктор Благомир Здравков. Той е минал сполучливо както през първия, по този начин и през втория кръг от състезанието.

За представител на страната в Съвета на шефовете подалите документи са двама – проф. Иван Литвиненко и Петър Петров. След втория кръг от състезанието обаче в него остава единствено проф. Литвиненко, излиза наяве от междинните резултати.

За самостоятелен член на борда документи са подали също двама претенденти – Марина Гинева и Петър Петров. От тях още веднъж единствено единият е достигнал до последния кръг в състезанието – Марина Гинева.

Така, при положение, че преминат сполучливо през третия стадий от процедурата, доктор Здравков, проф. Литвиненко и Марина Гинева ще образуват Съвета на шефовете, който ще управлява лечебното заведение в идващите три години.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР