Не знам защо кандидатът за президент Радев си позволява да

...
Не знам защо кандидатът за президент Радев си позволява да
Коментари Харесай

Борисов: Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената ...

Не знам за какво претендентът за президент Радев си разрешава да вика енергийния бранш, би трябвало платено да бъде отразен, той към този момент е в предизборна акция. А не като някакъв, който си разрешава да вика държавните сдружения. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Проспа месеци наред и се обзаложих, че за Нова година токът ще мине 600 лв., той го мина през днешния ден и като похлупак на популизма му Радев желае през днешния ден среща с държавните сдружения, сподели Борисов.

Подкрепял съм правото на хората да вършат митинги. И постоянно съм отстъпвал пред тях, тъй като в огромен брой случаи е имало смисъл от това. Аз бих желал да се съсредоточим върху злободневните тематики на деня в този момент. Дали ще има импийчмънт на Радев и оставка на служебното му държавно управление. Това към този момент не вълнува хората. Дали ще успеем да овладеем инфлацията и цените, какви ограничения ще се подхващат, разяснява Борисов въпрос по какъв начин от ГЕРБ ще поддържат протестиращите против Радев и държавното управление.

Няма ли по-хубаво от санирането на жилища и постройка. И в този момент Европа ви споделя - ето ви 1-2 милиарда и си оправете блоковете, тъй като след няколко години хората ще би трябвало да бъда изселени от тях. И Европа ви споделя, ето ви, направете си. Само че ние споделяме " Не ", ще вървим и ще купим най-скъпите акумулатори, с цел да спестим 30-40 минути ток... За да се нагушат няко ", недоволства водачът на ГЕРБ.

Връщането на Делян Пеевски не касае моята партия. Искам да видя резултатите от изборите и тогава ще кажем по какъв начин ни е подредил народът ", сподели Борисов. Той уточни, че се кандидатира за народен представител, с цел да видят хората, че взе участие в политиката. " Излизам от Народното събрание, с цел да нямам имунитет, с цел да може да се развихри Рашков, добави някогашният министър председател.

Радев и Кацаров доведоха България в тъмночервената зона. За 6-7 дни починаха 600-700 българи. Къде е логиката в дискотеката да има хора, а на стадиона навън да няма хора. Къде е логиката на Радев и Кацаров в паралелката да не върви на учебно заведение, а вечерта да се събере в дискотеката. Народът гине, цените полудяват, а ние си вършим туризъм, разяснява още Борисов.

В Европа се пукат по шевовете стадионите, а ние играем пред празни трибуни. Къде е логиката на Кацаров и Радов по нощните заведения да има хора, а на стадиона навън да няма, в паралелките в учебните заведения да няма. Ако може някой да го оцени, това ще е отлично, отсече Борисов.

За евентуалните сътрудници след изборите Борисов сподели: " Всички или никой ".

Ако във всички пристигна разсъдък и забележим по какъв начин ни подреди народът, би трябвало да се опитаме да създадем държавно управление, по какъв начин, по какъв метод, оставям на умниците да решат. Ако още веднъж резултатът ни е най-голям и някой се пробва да зачеркне гласоподавателите на ГЕРБ и това не е вярно. Освен Мая, която се предлага на всички, ние ще водим диалози след изборите, разяснява Борисов
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР