Не знам да е изпращана писмена покана от Демократична България“

...
Не знам да е изпращана писмена покана от Демократична България“
Коментари Харесай

Поканиха Тошко, той смълча ефира: Трябваше по-рано да бия тъпана! Коалицията скърца от януари

„ Не знам да е изпращана писмена покана от „ Демократична България “ до Има Такъв Народ за договаряния. И да е пратена, ние теоретично нямаме защо да беседваме, защото водещите мандата са Политическа партия, а не Демократична България и те подходиха по много безразсъден метод “. Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия.

„ Първо споделиха, че няма да беседват с политически представители повече, след това започнаха да беседват и да натискат настрана депутати от Има Такъв Народ. Говориха с шестте отцепници и най-после стигнаха до нас, когато им останаха по-малко от 24 часа. Предлагането на Кирил Петков и Асен Василев в държавното управление е умишлено направено, с цел да не се осъществя мандатът, счита Йорданов.

„ Действията им през тази седмица – дърпането, натискът на депутати и роднините им – тъкмо от тези двамата – обезсмисля диалозите с тях под всякаква форма “

Йорданов благодари на Атанас Славов, който съобщи, че проблемите в обединението идват от нарушавания разговор. Драмата към КПКОНПИ не е по виновност на Има Такъв Народ, сподели още Йорданов. По думите му „ имаме едно КПКОНПИ, направено на ляв крайник “.

На въпрос коя е най-голямата неточност на Има Такъв Народ в този парламент, Йорданов съобщи:

„ Може би трябваше да се опитам по-рано да удрям тъпана, че нещата не вървят добре в тази коалиция. Тя скърца още от януари-февруари. Още там трябваше да предизвикаме съществени диалози и това е наша виновност. Вина е, че се съгласявахме в това число а противоконституционни неща, единствено с цел да бъдем в тази коалиция “.Не знам да е изпращана писмена покана от „ Демократична България “ до Има Такъв Народ за договаряния. И да е пратена, ние теоретично нямаме защо да беседваме, защото водещите мандата са Политическа партия, а не Демократична България и те подходиха по много безразсъден метод “. Това съобщи ръководителят на ПГ на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред Българска национална телевизия.

„ Първо споделиха, че няма да беседват с политически представители повече, след това започнаха да беседват и да натискат настрана депутати от Има Такъв Народ. Говориха с шестте отцепници и най-после стигнаха до нас, когато им останаха по-малко от 24 часа “, разяснява той. Предлагането на Кирил Петков и Асен Василев в държавното управление е умишлено направено, с цел да не се осъществя мандатът, счита Йорданов.

„ Действията им през тази седмица – дърпането, натискът на депутати и роднините им – тъкмо от тези двамата – обезсмисля диалозите с тях под всякаква форма “.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР