Не всички семейства са толкова хармонични и щастливи, колкото се

...
Не всички семейства са толкова хармонични и щастливи, колкото се
Коментари Харесай

Жена научи ужасна тайна на мъжа си от полицаи навръх семеен празник

Не всички фамилии са толкоз хармонични и щастливи, колкото се пробват да наподобяват пред обществото. Тъжното даже е, че от време на време илюзията за съвършен брак прави слепи за действителността даже самите съпрузи.

В сходно състояние се оказала и Тереза ​​Майкълс. Американката вярвала на мъжа си абсолютно, до момента в който не схванала, че той възнамерява да я убие. Тереза ​​се готвела за фамилно празненство, когато служители на реда почукали на вратата ѝ със злокобно известие за брачна половинка ѝ, предава историята ѝ jenata.blitz.bg.

Униформените ѝ споделили, че мъжът ѝ Далас възнамерява да я убие за финансова полза. След гибелта на Тереза ​​той щял да получи застраховката и да реши всичките си финансови проблеми, за които тя даже не подозирала, написа News.com.

Властите разбрали за пъкления проект на Далас с помощта на жена, която се свързала с полицията. Тя споделила, че от шест месеца Майкълс възнамерява да убие брачната половинка си. Като оръжие за закононарушението си той можел да употребява фентанил, който трябвало да бъде платен от дамата, която го предала.

Малко по-късно проверяващите съумели да се доберат до записи от диалозите на американеца с " доставчика " на аналгетика.

Съпругът на Тереза признал виновността си. Той разкрил, че е разговарял с въпросната жена за убийството на половинката си, само че я убеждавал, че в реалност повече го интересува самоубийство.

Мъжът споделил още, че и двамата с жена си имат застраховка " Живот " и описал в елементи какво е трябвало да се направи, с цел да избегне съмненията върху себе си.

Въпреки че госпожа Майкълс е останала жива, поради мъжа си ситуацията ѝ сега е повече от ужасяващо. Докато той е зад решетките на цялостна държавна прехрана, тя към този момент е без дом поради забавени заплащания на ипотеката. Освен това се наложило да подаде и молба за фалит.

Сега Тереза събира пари посредством платформата GoFundMe, с цел да стартира нов живот с децата си.

" Бях прелестна брачна половинка и изключителна майка. Зная, че не го заслужавах. Бих могла да употребявам вашата помощ, с цел да се изправя на крайници и да стартира нов живот за себе си и децата ", написа Тереза ​​Майкълс.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР