Не всеки редовно почиства пералната си машина, защото изглежда, че

...
Не всеки редовно почиства пералната си машина, защото изглежда, че
Коментари Харесай

За всяка домакиня: Уникален трик за почистване на пералнята

Не всеки постоянно почиства пералната си машина, тъй като наподобява, че почистването всекидневно с вода и прахуляк при пране на облекла е задоволително. Оказва се, че това е много надалеч от истината, написа jenata.blitz.bg.

След всяко пране в действителност остава нечистотия, която се натрупва по разнообразни елементи на пералната машина. Именно заради този факт е добре постоянно да почиствате уреда, с цел да сте сигурни, че облеклата ви няма да станат разплодник на микроби и бактерии.

В идващите редове ще ви разкрием кой е най-лесният способ за качествено разчистване на пералнята. За задачата даже не е належащо да разглобявате част от уреда и да миете неговите елементи.

Този способ ще ви разреши качествено да изчистите пералнята си, без да губити ненужно време и старания. За задачата ще са ви нужни следните артикули:

Оцет (780 мл.)
Сода за самун (45 грама)
Вода (60 мл.)
Гъба

В дребна купичка би трябвало да смесите содата за самун и водата. Това е един тип препаратът, с който ще почистите вашата пералня. Поставете тази примес там, където нормално поставят праха за пране. Сипете малко оцет непосредствено в барабана. След това ще е належащо да пуснете пералнята, а водата би трябвало да е допустимо най-гореща.

Останалата част от работата уредът ще свърши самичък. След измиването е належащо да избършете вътрешността на пералнята с гъба, с цел да отстраните непотребната нечистотия. Ето в този момент към този момент пералнята ви ще бъде в действителност чиста. Това е най-простият, бърз и комфортен метод да измиете пералнята си.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР