За първи път в България зрителите на NOVA ще могат

...
За първи път в България зрителите на NOVA ще могат
Коментари Харесай

Геро каза кое е най-трудното за участниците в Скрита самоличност

За първи път в България феновете на NOVA ще могат да гледат международния формат " Скрита идентичност, където участниците ще се трансфорат в същински детективи и ще разчитат на вътрешен глас, с цел да завоюват премията от 100 хиляди лв.. За да тествате вашата бдителност и логическо мислене, гледайте неповторимото шоу, което започва на 3 юни.

Деси Жаблянова споделя повече за предаването бекстейдж.

" За първи път в българския ефир ще покажем този международен формат. Надяваме се да донесе същия ефирен съспенс, какъвто има и в останалите страни, които го излъчват. Много забавно и занимателно предаване е. Предстоят доста забавни обрати и огромни облаги. 

Тоест освен обещаваме, само че и даваме. Винаги се слагам наедно с участниците. Опитвам се да им оказвам помощ, доколкото мога. Хубавото е, че в тези формати има тъкмо открити правила, които не можеш да прекрачваш, тъй че знаем до каква степен можем да стигнем като помощ. Но значимото е, че виждам, че хората се забавляват. 

Целта ми е да ги отпусна, да се успокоят и да мислят по-трезво. Защото в студиото адреналинът се подвига. Искам да завоюват колкото се може повече “, разкрива водещият Геро и добавя, че самият той не знае кои са скритите самоличности.

" Това прави по-интересно шоуто и за мен. Гледам единствено да отправям вниманието на участника, който би трябвало да разкрие самоличностите. Подсещам го за жокерите, в случай че има такива и може да ги употребява, да следи детайлите, да бъде деликатен. Като същински следователи сме. Но тук не отговаряме на въпроси с нараснала компликация. 

В това предаване би трябвало да имаш натъртено око и да си предвидлив. Все едно са хвърлили Шерлок Холмс на незнайно място на престъпление и той би трябвало да открие и свърже уликите, с цел да разкрие самоличността. В предаването демонстрираме същинските специалности на хората или такива, които са работили преди, представяме техни занимания, ползи, достижения. 

Най-трудният стадий от предаването е когато се появи тайнственият родственик. Всички участниците досега считат, че това е най-трудното тестване. Но още веднъж оказваме помощ на участниците – даваме им разнообразни варианти и благоприятни условия да усилят или понижат залозите си. “

Не пропускайте старта на най-новия ефирен формат " Скрита идентичност “ на 3 юни по NOVA.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР