Той е един от най-запомнящите се гласове на вече несъществуващото

...
Той е един от най-запомнящите се гласове на вече несъществуващото
Коментари Харесай

Изчезна варненският журналист Жоро Георгиев, няма връзка с него от два дни

Той е един от най-запомнящите се гласове на към този момент несъществуващото радио " Канал Ком ", прочут е и с острото си перо
Близки и другари търсят варненския журналист Жоро Георгиев, който е в неопределеност от два дни и няма връзка с него.

Той е един от най-запомнящите се гласове на към този момент несъществуващото радио " Канал Ком " във Варна, прочут е и с острото си перо. 

Във Фейсбук страницата на Георгиев негова другарка, която се намира в Германия, споделя, че той е в неопределеност от няколко дни. Телефонът му е изключен, а преди този момент не отговарял на него.

Очаквало се на 20 май да постъпи във Военната болница във Варна поради проблем с незарастваща рана. В лечебното заведение, както и в други такива в морския град, околните му към този момент ревизирали и не го разкрили там. От мненията под обявата излиза наяве, че неотдавна Георгиев е викал Бърза помощ поради въпросната рана.

Загрижени познати питат дали мъжът е издирван в квартирата или в жилището си. От отговорите излиза наяве, че това е сторено, само че не бил открит вкъщи. 

Последната му обява във Фейсбук пък е от 12 май.  " Моля, в случай че някой го е виждал, или знае къде може да е, да се свърже с полицията, или да написа тук ", призовава Лиляна Трънкова. 


 
Коментиращи позволяват, че може да е отишъл на място без обсег. Негови близки обаче твърдят, че той не е от хората, които да не спазят ангажимент като това да постъпят в болница в уговорен ден и час. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР