не спира. Това заяви Корнелия Нинова по време на парламентарния

...
не спира. Това заяви Корнелия Нинова по време на парламентарния
Коментари Харесай

Кой има полза от сагата Ел Би Булгарикум?

не стопира. Това съобщи Корнелия Нинова по време на парламентарния надзор във въпрос към икономическия министър Богдан Богданов.

Според управлението на сдружението то е водено към банкрут.

Уверено вървите към заличаване на перлата в българската стопанска система, посочи тя. Когато Нинова е била министър на стопанската система, сдружението е било на облага, а са увеличени и заплатите на чиновниците. Това, което се случва там, е пагуба на държавното дружество, съгласно нея. Тя сподели, че това е почнало в служебния кабинет на Румен Радев. Съсипвате най-хубавото държавно дружество, упрекна го социалистката.

" Ел Би Булгарикум " отхвърля за 50% повишаване на сиренето и кашкавала

Настоящата сума можела да се съпостави с цената на млечните артикули през миналата година

Министър Богдан Богданов сподели, че е почнал инспекция на ръководството на сдружението. Той заварил наклонност към понижаване на наклонността за понижаване на мляко, което се изкупува от предприятието. Натоварването спада под 60%, а складовете са празни, стана ясно от думите му. Умишлено управлението е лимитирало кръга на производителите , от които да се изкупува суровина.

Богданов сподели, че индустриалният потенциал към този момент стига 100%. По 50 000 лв. месечно е губило сдружението единствено от една комерсиална верига. От друга месечната загуба е 40 000 лв.. Общо 92,5% е  Неизгодните контракти са прекъснати или предоговорени, а нарушаванията са дадени на прокуратурата.
 Сезират прокуратурата поради съзнателно ощетяване на
Сезират прокуратурата поради съзнателно ощетяване на " Ел Би Булгарикум "

Дружеството е продавало под себестойност продуктите, изясни Богдан Богданов
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР