Не се влюбвайте във Везните, защото те са най-трудните за

...
Не се влюбвайте във Везните, защото те са най-трудните за
Коментари Харесай

Никога не се влюбвайте във Везни…

 никога-не-се-влюбвайте-във-Везни

Не се влюбвайте във Везните, тъй като те са най-трудните за продобиване. Те са любовната история, с която ще сравнявате всеки различен. Те са новите стандарти, които даже не знаете, че съществуват, преди ненадейно да се появят пред очите ви. 

Не се влюбвайте във Везните, тъй като те не си избират борбите, те са от този вид, които желаят да се оправят с всичко. Те са положителни в преструването, че всичко е наред, тъй като не желаят да основават проблеми.

Дори когато нараните Везна, тя няма да ви отмъщава. Тя няма да приказва неприятно за вас. Везните просто ще продължат напред и ще ви пожелаят всичко най-хубаво.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те ще ви почитат и ще се грижат за вас и постоянно ще се опитат да провокират усмивка на лицето ви, в случай че могат. Те се грижат повече за щастието на другите, в сравнение с за своето лично.

Те ще бъдат текстът заран, с който ще свикнете. Те ще бъдат диалогът, който ви кара да се смеете на всеослушание на бюрото си. Те ще бъдат най-хубавата част от деня ви.

Не се влюбвайте във Везните, тъй като постоянно ще виждат най-хубавото във вас. Дори когато сбъркате и не се чувствате добре в кожата си, те ще ви напомнят кои сте в действителност.

Не се влюбвайте във Везните, тъй като те ще одобряват всяка ваша линия. Дори неприятните. Те ще влязат в живота ти, когато всеки различен към този момент си е тръгнал и ще останат с вас и в най-голямата стихия. С времето ще разберете, че желаете вечно да са с вас и това ще ви уплаши.

Не се влюбвайте във Везните, тъй като един път щом осъзнаете, че можете да си вярвате един на различен, това е връзка, която ще бъде вечно и ще се чудите по какъв начин сте могли да живеете без тях.

Не се влюбвайте във Везните, тъй като те ще ви създадат по-добри, в сравнение с в миналото сте били. Те ще бъдат най-хубавият ви спомен, най-шумният смях и най-големият ви покровител.

Не се влюбвайте във Везни, до момента в който не сте подготвени да ги оставите да бъдат център на вниманието. Защото те приковават погледите във всяка стая, в която влизат.

Не се влюбвайте във Везни, тъй като те в никакъв случай не подвеждат. Дори да имат 100 неща за извършване, няма да ви оставят сами и ще бъдат там, където би трябвало да бъдат.

Не се влюбвайте във Везните, тъй като преди да осъзнаете, че сте влюбени думите „ Обичам те “ ще се изплъзнат от езика ви и ще ви изплашен. Но ще получите естествения им сексапил.

Не се влюбвайте във Везните, до момента в който не сте подготвени да бъдете същински покровител за някого. Те са склонни да виждат най-хубавото във всеки и дават прекалено много шансове. Те обичат да имат вяра, че всички имат положителни и същински претекстове като техните.

Не се влюбвайте във Везните, тъй като те ще бъдат най-истинската ви любовна история, тази, за която ще бъдете признателни, че ви се е случила.  

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР