Не само членовете на ОП ще понесат негативите на управляващата

...
Не само членовете на ОП ще понесат негативите на управляващата
Коментари Харесай

Огнян Минчев: Подкрепата за ГЕРБ ще бъде сведена до твърдото ядро

Не единствено членовете на Оперативна програма ще понесат негативите на ръководещата коалиция. Това сподели пред „ Фокус “ политологът Огнян Минчев. Той изясни, че негативите ще се понесат от всички нейни членове.

„ Според социологическите изследвания ГЕРБ остава най-голямата политическа партия, само че бидейки такава в поддръжката на жителите, тя е свита до своето твърдо ядро. Периферията на ГЕРБ е прогорена в границите на публичните напрежения и митинги от 2020 година Негативите към този момент се носят от всички членове на ръководещата коалиция, а освен от Обединените патриоти, сподели той.

Огнян Минчев напомни, че Оперативна програма от дълго време към този момент не са обединени. Политическа партия „ Атака “ от много време не е част от тази коалиция, а в този момент се разделят и Вътрешна македонска революционна организация и НФСБ. Според него решението на Вътрешна македонска революционна организация да се яви независимо на избори е опасен ход, само че в случай че е сполучлив ще утвърди партията като сборен облик на националистическия избор у нас. Гаранции за триумф обаче няма.

Политологът разяснява и поръчката на президента Румен Радев за кандидатура за втори мандат. Според него анонсът на президента е ориентиран към сегашната политическа обстановка, тъй като до президентските избори има още доста време.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР