Не позволявайте токсичните хора да станат част от вашия свят.

...
Не позволявайте токсичните хора да станат част от вашия свят.
Коментари Харесай

Положете повече усилия тази година, за да се научите да обичате себе си

Не позволявайте токсичните хора да станат част от вашия свят. Не се нуждаете от тяхната негативност и сте прераснали тяхната незрялост!

Не се заблуждавайте, че вярвате, че раздялата с отровен човек ще бъде ваша огромна неточност. Изходът от такава връзка въобще няма да се трансформира в това. Това, в противен случай, ще ви характеризира като мощна персона.

Започнете да влагате напъните си в области, които в действителност имат значение за вас. Не бива да губите силата си, притеснявайки се за хора, които са безразлични към вас. Спрете да се притеснявате за изцяло безполезни за вас неща.

По-добре работете върху връзките с хора, които са ви същински скъпи. Развихрете пристрастеностите си, които кипят във вас. Отделете повече време за дейностите, които ви интересуват най-вече. И забравете за всичко останало.

Годините минават бързо. Затова вземете максимума от всичко тази година.

Спрете да приемате времето ви за даденост.

Не забравяйте да се грижите за психическото си здраве. Обадете се на обичания човек, с цел да ви успокои, в случай че почувствате, че сте достигнали точката си на шупване. Заменете алкохола с техники за надълбоко дишане.

Ако се чувствате изгубени, разговаряйте с някой от приятелите си, който ще се радва да ви чуе. И в случай че той не може да ви даде отговорите, които търсите, използвайте услугите на психотерапевт. Не позволявайте багажът ви от предишното да ви смачка. Не позволявайте страстите да ви управляват.

Направете старания, с цел да получите нужната помощ. Спрете да чакате.

Започнете да изграждате връзки със себе си. Спрете да желаете да бъдете някой различен. Спрете да се подценявате!

Спрете да притискате във вътрешността всяка погрешно изречена дума.

Бъдете по-меки към себе си. Изгонете гласа в главата си, който ви преследва. Спрете да губите толкоз време в недоволство. Победете своята неустановеност, похвалете се, като разпознаете личната си вътрешна и външна хубост.

Не забравяйте да благодарите на хората, които ви ценят. Спрете да скърбите за тези, които не могат да видят вашата стойност. Спрете да мислите за някогашните, които са ви оставили с разрушено сърце.

Следващия път, когато се почувствате зле, просто погледнете към всички хора, които към момента са покрай вас. Към всички, които са с вас през цялото време и не възнамеряват да ви напущат.

Вместо да плачете за хора, които не са в живота ви, благодарете на ориста за тези, които ви е подарила.

Напуснете зоната си на комфорт. Не стойте на едно място. Рискувайте, скочете в незнайното.

Напомнете си, че тези неща, от които толкоз се страхувате, постоянно носят най-голямо задоволство. Направете го. Забравете за терзанията си и използвайте опциите си.

Насладете се на всеки момент. Може тази година да бъде интервалът, който ще помните през целия си живот.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР