Не позволявайте на тази външност да ви заблуди – Брок

...
Не позволявайте на тази външност да ви заблуди – Брок
Коментари Харесай

37-годишен биткойн милиардер иска да превърне Пуерто Рико в криптоутопия

Не позволявайте на тази осанка да ви заблуди – Брок Пиърс е биткойн милиардер. Той навлиза в бизнеса, когато концепцията за криптовалути е още първоначално си. Всъщност Брок изкарва първите си 50 000 биткойна на практика без никакъв разход. След това изгубва хард диска си и по този начин „изгаря“ с към 320 милиона $ по днешни биткойни цени.
Но това не му пречи.

Брок просто свива плещи, тъй като знае, че по този начин или другояче е напред в играта. Насочва се към блокчейн технологиите и през днешния ден е на девето място в класацията на „Форбс“ на криптобогаташите с 1 милиард $.

След като ураганът Мария удари Пуерто Рико, той се реалокира на острова и дава обещание да му помогне да се възвърне. Той и доста други криптоинвеститори желаят да трансфорат острова в криптоутопия , не на последно място тъй като има удобна данъчна политика за криптоинвестиции. Той оглавява събитията Restart и Puerto Crypto на острова.

Навлизайки в бизнеса, милиардерът основава нова компания на всеки 45 дни . Занимава се с онлайн казиното Playsino, основава Blockchain Capital, ръководител е на Blockchain Capital и член на управата на Bitcoin Foundation.

Когато „Форбс“ го интервюира за класацията си, той отхвърля да назове персоналното си благосъстояние.

„За мен милиардер не е човек с милиард $, а някой, който може да повлияе позитивно на милиард души“, споделя Брок Пиърс.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР