Не помня някога да съм правила толкова домашни маски на

...
Не помня някога да съм правила толкова домашни маски на
Коментари Харесай

Спа и уелнес по време на коронавирус

Не помня в миналото да съм правила толкоз домашни маски на лицето и косата си, в сравнение с в този момент - до момента в който заставам у дома в очакване на края на пандемията. Времето вкъщи в действителност е оказва чудесна опция да си обърнем малко повече внимание.
 Снимка 393359

Лице и кожа

Силно се надявам, че това лято въпреки всичко ще имаме опция за ваканции, море и слънце. Затова може от в този момент да стартираме да приготвяме кожата, освен това елементарно и на ниска цена вкъщи. Преди душ най-малко няколко пъти в седмицата може да употребяваме масаж със суха четка - усъвършенства кръвообращението и ексфолира мъртвите кафези. За лицето може да пробваме друга домашна маска всеки ден - според от кожата ни, може да употребяваме мед, кисело мляко, банани, разрушен белтък или жълтък, авокадо, други плодове.

Коса

Доброволната карантина у дома ни дава опция да си спестим стилизиращите артикули, които така и така се натрупват в косъма. Вместо това може да оставим косата си да " диша " и да я зарадваме също с домашни маски. Най-лесната е да я намажем щедро с кокосово масло, да завием с топла забрадка и да поседим по този начин най-малко два часа. Измиваме с мек шампоан и се любуваме на пролетта.
 Снимка 361846

Тяло

За него можем да се погрижим по многочислени способи. Споменахме сухата четка, която би трябвало да бъде последвана от щедро нанасяне на хидратиращ крем. Йога или пилатес в домашни условия, стречинг или масаж благодарение на фамилията у дома също ще ни помогне да се усещаме по-добре на фона на всеобщата суматоха.
 Как да реализираме блестящата кожа
Как да реализираме блестящата кожа

Защо би трябвало да употребявате метода „ суха четка “
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР