Не очаквах такова развитие, очаквах преговори. Явно Русия е стигнала

...
Не очаквах такова развитие, очаквах преговори. Явно Русия е стигнала
Коментари Харесай

Ректорът на УНСС: Русия може да намери начин заобиколи санкциите

" Не чаках такова развиване, чаках договаряния. Явно Русия е стигнала лимит и работи без значение какви са глобите. Пределната полза на глобите се изчерпа. Те могат да бъдат заобиколени, резултатът им е много дълготраен. Руското управление да реши политически да позволи казуса с Украйна, а освен с двете републики ". Това съобщи за " Твоят ден " проф. Димитър Димитров, ректор на УНСС.

По думите му не се чака увеличение на глобите. " Светът следи какво се случва в Украйна. Има известно усмиряване, че спорът ще бъде единствено там. Може би Украйна ще бъде разграничена на 2 или на 3, властта ще бъде заменена. Русия търси тотална смяна в Украйна ", изясни той. И добави, че директна военна опасност за България няма.

" Трябва да се намерения за енергийните и питателните доставки. Мисли се за различни разновидности, стопанските системи и страните могат да се приспособяват. Сега няма газопровод, който да ни зарежда през Украйна ", счита проф. Димитров. И прецизира, че разновидността за доставки на полутечен газ от Съединени американски щати е по-далечен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР