Не може да се приеме, че твърденията на доц. Мангъров,

...
Не може да се приеме, че твърденията на доц. Мангъров,
Коментари Харесай

Прокуратурата оневини Мангъров: "Никой не знае дали ваксините убиват"

Не може да се одобри, че изказванията на доцент Мангъров, че имунизациите убиват, са правилни или погрешни, тъй като и самите данни на държавните институции също не са подкрепени с нужните доказателства. В сегашния миг никой не може да каже дали доцент Мангъров е прав или не.

Тези любопитни изказвания са включени в разпореждане на прокурора от Софийска районна прокуратура Константин Сулев за отвод от формиране на досъдебно произвеждане против Атанас Мангъров за всяване на суматоха по време на пандемията. Решението е отпреди два месеца, само че за него се разбра през вчерашния ден от пост на самия Мангъров във " Facebook " и обява на " Медиапул ".

Постановлението на прокуратурата е изключително забавно, тъй като в медицинския свят няма съмнения за резултата от имунизациите - смята се, че с тях бяха избавени милиони човешки животи, а появяването на нежелани реакции. То идва на фона на трагичния неуспех на държавните управления ни, които позволиха България да бъде последна в Европа по имунизиране и втора в света по смъртни случаи от COVID-19 на глава от популацията след Перу. Отношението към Мангъров впечатлява и в съпоставяне със подобен проблем от пандемията -, която като началник на фармацевтичния съюз предизвести за изцяло действителен риск да се стигне до недостиг на медикаменти.

ПРЕДИСТОРИЯ

Преписката на прокуратурата бе формирана по искане на Българския лекарски съюз поради една от доста противоречиви изяви на доцент Мангъров по време на пандемията. На 16 януари тази година в разгласи: " 564 души, които са умряли, те са умряли, тъй като са имунизирани ". Към оня миг броят на направените известия за подозирана връзка сред смъртен случай и използване на ваксина против COVID-19 бе общо 9, като в нито един от случаите такава връзка не бе потвърдена.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР