Не е за вярване, но случаят с убития швейцарски бизнесмен

...
Не е за вярване, но случаят с убития швейцарски бизнесмен
Коментари Харесай

Филм на ужасите. Синът на убития швейцарец прегази човек

Не е за поверие, само че казусът с убития швейцарски предприемач край София става все по-заплетен и фрапантен, защото към този момент е привързан и с още една гибел.

След като схванал за кончината на татко си, синът на Удо Ланге тръгнал от Швейцария. В София обаче блъснал пешеходец, който в следствие е умрял. Това е довело до ареста му, заяви Нова телевизия.

Швейцарският предприемач Удо Ланге беше открит мъртъв в дома му, във вилното населено място „ Делта Хил ” до Перник. 68-годишният мъж е женен за българка и живее у нас от години. Днес стана ясно, че има арестуван за убийството му.

Заради изтриване на следите, в първите часове не е било ясно, че става въпрос за ликвидиране. По-късно излезе и информацията, че в този миг синът на Ланге е в ареста, откакто прегазил човек на пътя.

Бизнесменът е бил открит мъртъв в четвъртък вечерта от брачната половинка му в гаража на дома им. Първоначално проверяващите не забелязали следи от принуждение. При аутопсията станало ясно, че мъжът е бил прострелян в шията, патронът е стигнал чак до белия дроб и е засегнал две ребра. След това обаче се появи версията, че мъжът е промушен с шило.

Вътрешният министър Иван Демерджиев разяснява случая. По думите му налице има опит за замаскиране на убийството.

Удо Ланге и брачната половинка му са развивали бизнес със силиконови произведения, който неотдавна продали. Те са притежатели и на хлебопекарна в баровското населено място „ Делта Хил ”.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР