Не бяхме щастливи от бюджета още когато беше внесен от

...
Не бяхме щастливи от бюджета още когато беше внесен от
Коментари Харесай

Николай Дренчев от Възраждане: Предложеният бюджет е неадекватен

Не бяхме щастливи от бюджета още когато беше импортиран от Политическа партия в порочна процедура. В тази година още по-малко няма по какъв начин да го подкрепим, тъй като не е съответен на актуалната обстановка. Ще създадем доста оферти за бюджета, с цел да бъде съответен на изискванията, които фрапантно са се трансформирали. Това сподели Николай Дренчев от " Възраждане " по Нова нюз.

" Бюджет би трябвало да има, с цел да се проведат държавните политики. Дори да няма постоянен парламент, България не остава без държавно управление и не трябва да остава без политики. Нашите оферти ще са по отношение на методите за обезщетения за горивата, инфлацията и средствата за авиация ", изясни той.

По думите му изборните промени евентуално ще се случат. " Формираното болшинство е избрало посоката на смяна. Не сме очаровани от връщането на хартиената бюлетина. Независимо по какъв начин се гласоподава, постоянно опираме до човешкия фактор. Функциите на " Информационно обслужване ", в случай че бъде закрито, може да поеме ЦИК. ИО е черна кутия, където нещата стават на мрачно ", счита Дренчев.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР