Не бих сложил всички под общ знаменател, но знам какво

...
Не бих сложил всички под общ знаменател, но знам какво
Коментари Харесай

Цветанов: Президентът е популист или некомпетентен, иска...

" Не бих поставил всички под общ знаменател, само че знам какво са създали Българска социалистическа партия - имат организация да активизират хората и да затапят основните пътни възли. Категорично те седят зад митинга, както и други политически сили, които са отвън Парламента. " Така разяснява ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред бТВ митингите в страната.

" На срещата на Корнелия Нинова с кметовете. Те са ги коментирали тези неща. " Нека ги изметем, по този начин ще получим по-висок резултат на идните избори... и по този начин. ", обосновава се той.

" Цената на горивата зависи ли от Правителството? Кажете ми. Обръщението на президента Радев не му прави чест. Тези, които имат остарели коли били най-ниският обществен статус на обществото. В цяла Европа се лимитира дизеловото гориво и се лимитират тези коли. Нормално е да се вземат ограничения. Този законопроект за старите коли се разисква от 5 години. Радев с това си изявление демонстрира непросветеност. Един президент, с цел да си разреши да насочва такива послания - желае да внесе безпорядък в страната, или е популист, или е незапознат. Той би трябвало да е обединител на нацията, а сега тласка страната към предварителни избори, с цел да назначи длъжностен кабинет. ", безапелационен е Цветанов.

" Днес ще се изиска среща сред Менда Стоянова и президента. Когато банкрутира някоя компания и настане по-голям безпорядък, той ще е отговорен. ", добавя той.

" Валери Симеонов се извини. Премиерът се извини. И аз го споделям - оправдавам се, само че дано гледаме дейностите на хората. Той е доста непосредствен човек. Всеки има своите разнообразни визии, само че той се е борил за повече пари за майките на деца с увреждания ". Така разяснява Цветанов абсурдът с желаната оставка на Валери Симеонов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР