НДСВ и Има такъв народ подадоха заявление за регистрация за

...
НДСВ и Има такъв народ подадоха заявление за регистрация за
Коментари Харесай

НДСВ се регистрира за вота в ЦИК, готови са за сложни преговори за правителство - Политика

Национална движение „Симеон Втори" и ИТН подадоха заявление за регистрация за идните избори в ЦИК.

Сред вносителите на документите на Национална движение „Симеон Втори" са съпредседателите на партията Станимир Илчев и Съби Давидов. Внесохме 4500 подписа и имаме съществени планове, съобщи Илчев. 



Наблюденията на Национална движение „Симеон Втори" за работата на Народното събрание и периодическите рецесии, неустойчивите болшинства ни накараха да се върнем в политическия развой. Хората с потвърдени качества в Национална движение „Симеон Втори" могат да се включат в разрешаването на проблематични тематики - влизането в Шенген, Еврозоната, неналичието на бюджет, пакет от ограничения против инфлацията. Имаме експерти в тези посоки, уточни той.

Искаме съществено наличие в Народното събрание. Готови сме да участваме в комплицирани договаряния за държавно управление. Скоро ще публикуваме стратегия, сподели Илчев. По думите му е рано за оповестяване на листи, само че в тях ще има представители на всички поколения и нови деятели. Национална движение „Симеон Втори" ще се яви независимо на изборите. Коалициите имат значение след ясните резултати на всички, сподели Илчев и удостовери, че измежду познатите лица на Национална движение „Симеон Втори", които ще влязат в акцията, е проф. Огнян Герджиков. Партията има поддръжката на Симеон Сакскобургготски, само че той не взе участие в дейната политика. 

Станислав Балабанов, Пламен Данаилов и Илиана Маринова от ИТН подадоха към четири хиляди подписа. 

Ние сме на страната на истината, сподели Балабанов. Основна цел на Има Такъв Народ в идващото Народно заседание е то да бъде работещо. Намираме се в конституционна и институционална рецесия, подчерта той. 

България е напът да загуби съществени пари, поради политическа небрежност, сподели още Балабанов. Съдебната промяна най-сетне би трябвало да се реализира, добави той.

Балабанов съобщи, че Слави Трифонов евентуално ще е лидер на листа, а един от водачите в София евентуално ще е Пламен Данаилов. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР