Най-висшият дух и лидер сред ангелите и архангелите е Архангел

...
Най-висшият дух и лидер сред ангелите и архангелите е Архангел
Коментари Харесай

Архангел Михаил може да ви помогне по различни начини. Разберете как!

 Архангел-Михаил

Най-висшият дух и водач измежду ангелите и архангелите е Архангел Михаил. Той е прочут в доста религии и постоянно е споменавам в Библията, което го прави най-известния архангел. Той има доста мощна сила и неслучайно е прочут като „ страж на душите и герой срещу злото “.

Архангел Михаил оказва помощ на хората по разнообразни способи. Можете да се обърнете към него за помощ когато и да е. Повечето хора го молят за лична отбрана. Архангел Михаил може да изцелява, да оказва помощ и да ви въодушевява! 

1. Енергийна защита 

Енергията на Архангел Михаил образува енергиен щит, който оказва помощ негативната сила да бъде филтрирана. Енергийната отбрана е способ, който обкръжава вашето персонално енергийно поле със защитната светлина на Архангел Михаил.

Тази светлина или аура е в синьо-виолетов цвят. Визуализирайте себе си в балон от този полупрозрачен цвят, като наградите Архангел Михаил да ви отбрани енергийно!

2. Разбиране на житейското ви предопределение

Архангел Михаил може да ви предложи упътване, ентусиазъм и да ви помогне да осъзнаете житейските си цели. Призивът към Архангел Михаил ще ви освободи от страха, ще ви донесе нови хрумвания, ще ви сътвори благоприятни условия и ще ви стимулира както в никакъв случай преди. Мислете за Архангел Михаил като за собствен асистент в живота, той желае да съумеете, тъй като това е част от неговата Божествена задача!

3. Защита на персоналната благосъстоятелност

Освен силата и персоналната отбрана, Архангел Михаил също по този начин може да отбрани и вашето имущество. Можете да помолите Архангел Михаил, с цел да отбрани вашия дома, автомобил и така нататък, т.е. всичко, което се нуждае от отбрана.

4. Избавяне от отрицателното мислене

Безпокойството и подозренията ни пречат да реализираме житейските си цели. Архангел Михаил ни оказва помощ да преодолеем страха и да се съсредоточим върху позитивните неща в живота ни. Архангел Михал ще ви помогне да се избавите от тези отрицателни модели на мислене.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР