Най-високият мъж в света, турчин от югоизточната провинция Мардин, отправи

...
Най-високият мъж в света, турчин от югоизточната провинция Мардин, отправи
Коментари Харесай

Най-високият мъж в света направи предложение на най-високата жена

Най-високият мъж в света, турчин от югоизточната провинция Мардин, насочи предложение към най-високата жена в света, негова сънародница от черноморската провинция Карабук, да се съберат и дружно да посещават разнообразни организации по целия свят за разпространение на Турция.

" Надявам се, че дружно можем да реализираме положителни неща за Турция ", съобщи 40-годишният Султан Кьосен пред осведомителната организация Demirören, предава life.dir.bg.

Кьосен е разгласен за най-високия човек в света през последните 13 години с височина 2 метра и 51 сантиметра.

Неговата сънародница Румейса Гелги, която е на 25 години, влезе в върховете на Гинес през 2021 година като най-високата жена в света с височина 2 метра и 15 сантиметра.

" Имах фантазии като всички останали. Исках хората да ме видят и да ме нарекат " най-високият човек в света ". Постигнах всичко това ", споделя Кьосен.

Благодарение на признанието, което е получил от Гинес, Кьосен съобщи, че е обиколил към 127 страни по света, като е взел участие в събития за разпространение на Турция.

Сега е време да " обединим напъните си ". Можем да се присъединим към събития за разпространение на страната дружно с Румейса ", добави Кьосен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР