Най-видният протестър Мариан Башур изригна с коментар във "Фейсбук", който

...
Най-видният протестър Мариан Башур изригна с коментар във "Фейсбук", който
Коментари Харесай

Мариан Башур: Европейците се оказахме много тъп народ, затова китайците ще ни управляват

Най-видният протестър Мариан Башур изригна с коментар във "Фейсбук ", който не остана неусетен и даде поле за размисъл и разбор.

"Всеки ден чуваме за известно име, прочут, другар или родственик, че са жертви на коронавирус. Нужно ли е опасността да бъде по-близо, че някои хора да осъзнаят най-сетне къде се намираме и пред какво сме изправени?!!

Европейците се оказахме доста тъп народ, разбиращ свободата като свободия. Жълтата раса справедливо ще ни командва идващите 100-1000 години. Не държавните управления ни докараха до тук, а нашата самостоятелна нелепост и безнаказаност!

За какво му е на Бил Гейтс да основава каквото и да е с цел да ни избие, като сами го вършим?! В 21 век и целият прогрес на науката и технологиите, а нашето мислене се разви колкото на мишка.

Съжалявам, че съм изострен, само че всеки ден виждам и слушам чудовищни нелепости. Намираме се в конкуренция, или вируса ще ни надвие, или ние него. За страдание през април бях оптимист, че ще излезем бързо, оказах се добряк.

Нека съблюдаваме обикновените правила с цел да опазим колкото си повече животи. Не пропагандирам никого, само че аз ще се имунизирам ", написа той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР