Най-великият футболист за всички времена - Пеле, реши да отпразнува

...
Най-великият футболист за всички времена - Пеле, реши да отпразнува
Коментари Харесай

Пеле отбеляза рождения си ден по нестандартен начин

Най-великият футболист за всички времена - Пеле, реши да отпразнува 80-ия си рожден ден през днешния ден, като запише сингъл.

“Написал съм доста книги, вкарал съм доста голове, станал съм татко, посадил съм доста дървета. И единственото, което ми липсва, е някакъв музикален момент”, изясни решението си той.

Песента е записана с известното мексиканско дуо на китари Родриго и Габриела, които са носители на “Грами”

Всъщност Краля на футбола е написал Acredita No Veio ( “Слушайте стареца”) през 2005 година дружно с известния бразилски джазмен и аранжор - Руриа Дюпарт.

“Направих я, тъй като, като играех, треньорът непрекъснато ни повтаряше, че в случай че паднем, сме отговорни ние, а в случай че спечелим, ни е помогнала макумба, или магия. Песента е подбив по този въпрос. Макумба нямаше нищо общо”, добавя трикратният международен първенец.

Легендата разгласи в Instagram, че ще чества както постоянно вкъщи с най-близките си, макар че цялата страна и изключително Сао Пауло се готвят за голям празник. Улиците на града са залети от негови постери, а купонът стартира в кметството от 08:00 сутринта.

“Благодаря ти, Бразилия и на всички бразилци. Винаги е било чест да нося тази фланелка. Благодаря за пожеланията. А песента е дребен подарък за вас”, написа той в обществените мрежи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР