Най-успешният куотърбек в историята на Националната футболна лига на САЩ

...
Най-успешният куотърбек в историята на Националната футболна лига на САЩ
Коментари Харесай

Том Брейди ще стане коментатор след края на кариерата си

Най-успешният куотърбек в историята на Националната футболна лига на Съединени американски щати (НФЛ) Том Брейди към момента не е прекратил кариерата си, само че към този момент знае каква ще бъде идната му работа, написа The Athletic. Седемкратният първенец ще поеме ролята на водещ анализатор на FOX Sports от момента, в който реши да се отдръпна. 

По-рано през днешния ден изпълнителният шеф и президент на FOX Corporation Лахлан Мърдок заяви, че Брейди ще разяснява " най-големите мачове в НФЛ " дружно с бъдещия си сътрудник Кевин Бъркхардт. Според представителя на медията договорът с именития куотърбек е " дълготраен ".

Брейди също по този начин ще бъде дипломат на FOX Sports.

Бившият куотърбек на Ню Ингланд Пейтриътс напусна тима преди две години и мина в Тампа Бей Бъканиърс, с които завоюва последния си Супер Боул. Той в началото приключи кариерата си след края на миналия сезон, само че към месец по-късно промени мнението си и ще играе за 23-а година в НФЛ. 

Въпреки че към този момент е на 44 години, Брейди направи един от най-хубавите си сезони през предходната есен. Той бе водач в НФЛ по ярдове по въздух с 5316 и по тъчдауни с 43, а също така направи най-хубавия си сезон от 2007 насам по % на приключени подавания - 67.5. Той приключи зад куотърбека Аарън Роджърс от Грийн Бей в гласуването за най-хубав състезател.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР