Най-светлите академични умове са на крачка от създаването на изкуствен

...
Най-светлите академични умове са на крачка от създаването на изкуствен
Коментари Харесай

Защо не бива да снимате детето докато спи и преди да е навършило 1 годинка?

Най-светлите университетски мозъци са на крачка от основаването на изкуствен интелект

Но човешката природа е устроена по този начин, че мнозина наши съвременници отхвърлят да имат вяра в разнообразни поверия. Глупави суеверия, ще кажат множеството. Но може би не всичко е по този начин просто…

Нашите предшественици са считали, че душата на спящия човек напуща тялото и скита по време на сън. Затова, до момента в който спи, тялото на индивида е лишено от отбрана и може да бъде атакувано от зли сили. Спящият не трябва да се мести, тъй като, когато се върне, душата няма да го откри и резултатът е един – смърт…

Спящ човек не трябва и да се рисува и да се снима. Такива дейности лишават от силата му, предизвикат развиването на заболявания и водят до гибел. Според мистиците фотографията носи доста информация за индивида. Според едни върху нея остава парченце от душата му и диря от енергетиката му. Маговете могат да разчетат тази информация и да я употребяват, с цел да насочат против него зло. Като се има поради, че спящият се намира в безпомощно положение, въздействието върху него посредством фотографията ще е още по-силно. При това за провеждането на зли вълшебен ритуали не е наложително магът да разполага с разпечатана на хартия фотография на жертвата. Напълно задоволителна му е и електронната й версия.

Освен мистичните пояснения по въпроса за какво не би трябвало да се снимат спящи хора, има и изцяло прозаични аргументи

Преди всичко би трябвало да се обърне внимание на ярката светлина и щракването, които могат да изплашат спящия. Снимащият може да чуе по собствен адрес и няколко не изключително
приятни избрания. Спящият, и изключително детето, могат от уплах да получат нарушавания във функционалностите на нервната система и да развият уплаха.

А най-интуитивният отговор на този въпрос, който ще задоволи и вярващите в мистиката, и отхвърлящите съществуването й, е, че латентен човек не трябва да се снима, тъй като такива фотографии наподобяват много непривлекателни. Причината е, че по време на сън групите мускули в тялото се отпускат и ситуацията му е непредсказуемо.

Какво още съгласно мистиците не трябва да се прави с фотографиите?

Не снимайте деца до 1 годинка

Малцина от родителите обаче могат да се въздържат да не създадат няколко фрагмента на прелестните си чада. Но в случай че го извършите, не показвайте фотосите на непознати хора и не ги пускайте в обществените мрежи. Причината е, че енергетичното поле на децата под една годинка е изцяло беззащитно и те са открити за безусловно всевъзможни офанзиви.

Не се снимайте в огледало

Огледалата могат чудесно да гълтам енергетиката на индивида, и поточно – неговата енергийна диря. Когато се снимате в огледало, вие притегляте върху себе си цялата негативна сила, събрана в него. Особено неразбираемо минало имат старите огледала. Ако снимате себе си и някого другиго в него или край него, следствията са непредсказуеми.

Не се снимайте в изоставени здания

Фотографирането на неприятни места постоянно е обвързвано с голяма загуба на витални сили. Може да докара и до построяването на непрекъсната връзка с мястото, което последователно снижава силата на индивида.

Не се снимайте на гробища

Практиците и екстрасенсите не поучават никого да се свързва със света на мъртвите. Ако човек се снима на гробище, той елементарно може да получи енергийна обвързаност към това място. В резултат може да се стигне до съществено заболяване и даже до летален излаз.

Не снимайте тежко заболели и хора на крачка от гибелта

Такива фотоси не са нищо друго с изключение на проводници към света на духовете. Когато индивидът умира, душата му не може свободно да си тръгне, тъй като фотографията я задържа в света на живите.

Не унищожавайте фотографии

Не би трябвало да късате, да изгаряте или да пробивате с игли фотоси. Такива операции се правят с тях при основаване на проклятия или уроки за гибел. Ако ги повтаряте, може да навредите на индивида, запечатан на фотографията.

Не пазете фотоси на умряли и на живи хора дружно

В резултат на такова „ взаимоотношение ” енергетиката понижава и живите могат да почувстват неразположение.

Не правете фотосите си публично притежание

Ако допускате, че има хора, които могат да ви желаят злото, не поставяйте фотосите си на всеобщо обозрение. В актуалния свят при всеобщото разпространяване на обществените мрежи не е безусловно никакъв проблем да се откри настояща фотография на даден човек. Хората, които са загрижени за сигурността си, или въобще не пускат в интернет фотосите си, или ги свеждат до най-малко. Не се снимайте с часовник Това е неприятна прокоба, съгласно която на този човек е останало напълно малко време.

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР