Най-романтичният сезон на ВИП Брадър стартира на датата, променила света

...
Най-романтичният сезон на ВИП Брадър стартира на датата, променила света
Коментари Харесай

ВИП Брадър стартира на 11 септември

Най-романтичният сезон на ВИП Брадър започва на датата, трансформирала света вечно -11 септември. Тази година обаче няма да падат кули, а единствено задръжките в любовта, дават обещание основателите му, които ни канят да гледаме първия епизод от 20.00 часа по Нова телевизия. Те дават обещание един в действителност невероятен сезон, в който влюбеният Биг Брадър ще промени изцяло всичко, което знаем за него, а феновете да следят всеки ден другите лица на любовта в Къщата.

Но освен Големият брат ще е изменен, изменена до неразбираемост ще е и най-известната къща, която безусловно ще се трансформира в гнездо на любовта. „ Когато кажем думата „ обич “, първата асоциация, която изниква в съзнанието ни, е влюбена млада двойка. Любовта обаче напълно не се изчерпва с тази настройка и феновете ще се убедят в това “ – загатват продуцентите на най-известното риалити шоу у нас.

Има ли по-силна обич от родителската? В какво се трансформира любовта след години взаимен живот? А в какво се трансформира след мъчителна разлъка? Любовта има доста лица и предаването ще ни ги покаже всички тях след по-малко от месец на знаковата дата 11 септември.



Сега феновете с интерес чакат по кое време Би Ти Ви ще пусна конкурентното шоу „ Фермата”, като догадките са, че това ще стане още на 10 септември-неделя. Този път неговото мото е "Ново начало ".

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР