Откакто сноубордистът се сбогува с професионалната си кариера, той се

...
Откакто сноубордистът се сбогува с професионалната си кариера, той се
Коментари Харесай

Гаджето на Нина Добрев намери повече време за нея

Откакто сноубордистът се сбогува с професионалната си кариера, той се концентрира върху персоналния си живот. 37-годишният екстремист изключително се радва на обстоятелството, че има повече време за приятелката си. Той се среща с актрисата от " Дневниците на вампира " от 2020 година.

Пред Us Weekly, трикратният олимпийски златен медалист разкри: „ Беше в действителност занимателно да прекарваме време дружно. Обикновено аз се състезавам, а тя прави план или нещо подобно… само че в този момент имаме известно време дружно “. Звездната двойка към този момент се е фокусирала върху сбъдването на общите си фантазии. „ Бяхме на Антарктида, в Дубай, посетихме майка й във Франция, бяхме в Монако, бяхме в Индонезия. „ Били сме на всички места, по този начин да се каже “, споделя той предостатъчно.
Реклама

Бившият професионален състезател е благополучен, че към този момент може да се концентрира повече върху междуличностните си връзки, откакто толкоз години се концентрира върху спортната си кариера. „ Искам да съм там за Деня на благодарността, желая да съм там за Коледа, желая да съм там за рождените дни и празниците на хората “, изброява замечтано Шон. „ Това са тези дребни неща, които оставяте настрани, когато сте изцяло фокусирани върху професионалните си задължения “, споделя той.
Реклама
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР