Тази събота принцесата на Уелс и съпруга на британския престолонаследник

...
Тази събота принцесата на Уелс и съпруга на британския престолонаследник
Коментари Харесай

Косата на Кейт Мидълтън остава гъста и красива дори след химиотерапия

Тази събота принцесата на Уелс и брачна половинка на английския престолонаследник принц Уилям - Кейт Мидълтън - застана пред камерата за първата си обществена поява за последните шест месеца.

Кейт и фамилията участваха на церемониал по случай рождения ден на крал Чарлз III.

За никого не е изненада, че външният ѝ тип беше в детайли оценен от медиите и коментаторите в обществените мрежи като X.

Кейт изглеждаше отслабнала, само че удивително здрава за човек, който се бори с толкоз сериозна диагноза.

Преди три месеца Кейт разкри, че е диагностицирана с рак и сега се подлага на превантивна химиотерапия. Макар че към този момент не се разкриват детайлности за типа на рака, химиотерапията, на която се подлага, е обвързвана с редица предизвикателни странични резултати.

???????????????? Holograma de Kate, volvieron a usar la carroza para la proyección ó se trata de una doble?

Kate Middleton asiste al desfile Trooping the Color en su primera aparición desde el anuncio del cáncer

Kate Middleton hizo una animada aparición en el desfile anual Trooping the…
— Noelia garcia fuentes (@Noeliavalenibi)

" Имам добър прогрес, само че както всеки, който минава през химиотерапия, знае, има положителни и неприятни дни ", написа Кейт в Instagram на 14 юни. " В тези неприятни дни се чувстваш слаб, изтощен и би трябвало да се отдадеш на почивката на тялото си. Но в положителните дни, когато се чувстваш по-силен, искаш да се възползваш оптимално от това, че се чувстваш добре. "

Тя добави: " Лечението ми продължава и ще продължи още няколко месеца. В дните, в които се усещам задоволително добре, за мен е наслаждение да се занимавам с учебния живот, да отстранявам персонално време за нещата, които ме зареждат с сила и позитивизъм, както и да стартира да правя малко работа от у дома. "

Едно от нещата, върху които хората се концентрираха, с изключение на фигурата и тоалета на Кейт, беше косата ѝ. Косата на принцесата постоянно е изглеждала гъста и здрава, само че един от най-често срещаните странични резултати при химиотерапия е интензивният косопад.

Независимо от това, нейната изглеждаше също толкоз добре, колкото постоянно. Принцесата я носеше вдигната на комплициран и грациозен кок.

Непроменената хубост на косата й провокира учудването на коментатори в Х. 

Kate Middleton shows up at the King`s Birthday Parade.
— Shadow of Ezra (@ShadowofEzra)

" Тя не наподобява по-различно от това, което изглеждаше преди 6 месеца! Всъщност тя наподобява прекомерно здрава за болен човек, който си е взел 6 месеца почивка  ", написа @AmbikQueen.

Страничните резултати на химиотерапията включват отмалялост, стомашно-чревни резултати, гадене и др. Химиотерапията може да аргументи най-много косопад.

Обикновено той стартира към три-четири седмици след химиотерапията и продължава по време на цялото лекуване.

Хората нормално виждат загубата на коса, откакто към половината е опадала.

Съществуват препоръки по какъв начин да се справите със страничните резултати на агресивното лекуване - Устройствата за изстудяване на скалпа са вид за опазване на косата по време на химиотерапията. Те понижават притока на кръв към скалпа и лимитират количеството циркулираща химиотерапия, която доближава до фоликулите на косата, като ги защищават от някои от нездравословните резултати на химиотерапията.

Полезни препоръки за хора - като Мидълтън - подложени на химиотерапия, включват фокусиране върху пет основни области, с цел да се оправят по-добре с лекуването. Те включват фокусиране върху положителното психологично здраве, поддържане на възприятие за персонален живот, здравословна диета и физически извършения и разчитане на помощ от страна на болногледач.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР