Гостът ще открехне завесата на музикалната индустрия пред водещата Роселина

...
Гостът ще открехне завесата на музикалната индустрия пред водещата Роселина
Коментари Харесай

Творческият директор на U2 Антон Корбейн специален гост по телевизия Блумбърг

Гостът ще открехне завесата на музикалната промишленост пред водещата Роселина Петкова в 8:30 часа

Световнопризнатият кино режисьор и креативен шеф на Depeche Mode и U2 Антон Корбейн е специфичен посетител в утринния блок на Bloomberg TV Bulgaria този петък на 21 юни. Режисьорът на едни от най-хитовите музикални клипове ще гостува на водещата Роселина Петкова в „ Бизнес старт “ тъкмо в 8:30 часа. В предаването на бизнес малкия екран той ще показа своето виждане за това по какъв начин се трансформира света на фотографията през днешния ден, каква е цената на едно произведение и каква е ролята на AI в изкуството.

Пред Роселина Петкова и феновете пред дребния екран Антон Корбейн ще опише и детайлности към снимането на един от най-запомнящите се клипове на Depeche Mode “Enjoy the silence ”.

„ Помислих си, че „ Enjoy the Silence “ е може би история за един крал, който има доста власт, само че желае единствено да се любува на тишината - нещо, което не коства пари. Това сте единствено вие и околната среда. Отне ми доста старания, с цел да убедя групата, че това е добра концепция. Те не харесаха концепцията и ме помолиха да им предложа нещо друго, а аз не можах. Тази концепция беше заседнала в съзнанието ми, по тази причина седмица по-късно се върнах и им споделих: „ Съжалявам, това е единствената концепция, която имам “. Те споделиха „ Добре, вършим я тогава “.

Антон Корбейн е нидерландски фотограф, кино режисьор и режисьор на музикални клипове. Известен е с работата си като креативен шеф на Depeche Mode и U2. В продължение на четири десетилетия основава едни от най- емблематичните видеа на двете музикални групи. Работи и с редица известни музиканти като Bryan Guy Adams, Nirvana, Cold Play. Заснема един от най-разпознаваемите фотоси на известни персони както от музикалния света, по този начин и от киното и модата. Работната връзка на Корбейн с Depeche Mode стартира със снимането на музикален клип към сингъла им " A Question of Time " от 1986 година

Не пропускайте да гледате изявлението на Роселина Петкова с фамозния и приетия от безчет почитатели по света на Depeche Mode и U2 - Антон Корбейн. Гостът ще открехне завесата на музикалната промишленост и ще опише на феновете за вълнуващия и нелек път по международната музикална стълбица. Очаквайте този петък в предаването „ Бизнес старт “ от 8:30 часа.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР