Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха в центъра на спекулациите,

...
Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха в центъра на спекулациите,
Коментари Харесай

Свърши ли Бенифър? Всички признаци, че „най-великата любовна история, разказвана някога“ завършва с развод

Дженифър Лопес и Бен Афлек бяха в центъра на спекулациите, като циркулират клюки, че „ най-великата любовна история, разказвана в миналото “ може да е завършила.

Вътрешен човек твърди, че бракът „ не е на най-хубавото място сега “, а различен източник споделя, че проблемите се крият надълбоко в това кои са те като хора. Те обясниха: " Тя обича да отваря сърцето си за своите почитатели и за света. Той е по-интроспективен и персонален. Това е мъчно всеки ден. " По-отворените трендове на Джей Ло се потвърждават от скорошния й албум и комбо от късометражен филм. Продукцията на Amazon Prime, This Is Me...Now: A Love Story, е взор към бурния любовен живот сред двойката.

След като се ожениха единствено преди две години по време на изненадваща гала в A Little White Wedding Chapel в Лас Вегас, някои спекулират, че бракът им може скоро да завърши, защото голям брой източници настояват, че двамата имат проблеми. Холивудската двойка не е удостоверила дали бракът им в действителност е на камък, само че ето признац...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР