Най-разпространеният хранителен продукт, използван от средностатистическия човек е хлябът. Той

...
Най-разпространеният хранителен продукт, използван от средностатистическия човек е хлябът. Той
Коментари Харесай

Хлябът от ГМО пшеница води до хронична умора

Най-разпространеният хранителен артикул, употребен от средностатистическия човек е хлябът. Той е един от най-древните и потребни артикули, изгодата от който изключително се отбелязва от докторите и учените.

Хлябът и пшеничните артикули непроменяемо участват във всекидневното ни хранене. Той е уважаван от всички нации по света.

Скорошно проучване обаче кара да погледнем на хляба от напълно различен ракурс. Оказва се, че актуалният самун и хлебни артикули, които се оферират в магазините в много богат подбор, освен не носят изгода, само че и даже могат да нанесат вреди.

 Излишни килограми

В последните няколко десетилетия актуалният човек умствено деградира. Най-често това се демонстрира в некадърност за концентриране върху решение на съответна задача.

Хлябът от ГМО пшеница е провинен за възникването на една от заболяванията на века – непрекъснатата отмалялост. Плашещо огромен брой хора по света се оплакват от признаци на непрекъсната отмалялост.

 Умора

Тъй като допреди това докторите не са се сблъсквали с този проблем, се е наложило да се сътвори изцяло нов медицински термин – мъгляв мозък.

С него се изяснява положението, в което имате възприятието, че мозъкът ви е в мъгла и по тази причина не можете да се справите с работата, която ви се постанова да свършите. Виновен за това е хлябът от ГМО пшеница.

 Нездравословно хранене

Сортовете пшеница от новите генерации се отличават със наличие на генномодифициран белтък, който става причина за хроничната отмалялост и за натрупването на непотребни килограми.

Употребата на огромни количества самун, провокира недостиг на целулоза в организма, а без нея мозъкът не може да действа обикновено. Съвременната пшеница мощно се разграничава от тази, отглеждана преди половин век.

В актуалната пшеница, която се употребява за произвеждане на самун и тестени произведения, се съдържа глиадин. Това е белтък, който има деяние, сходно на опиатите.

Заради резултата на този белтък се задействат някои рецептори в основния мозък, които провокират предпочитание да се изяде повече. Затова от време на време имаме желанието да изядем целия самун, изключително в случай че е мек и топъл.

Употребата на самун от ГМО пшеница, като се изключи че води до хронична отмалялост, която е голословна от физически или умствени натоварвания, става причина за поява на заплеснатост и липса на централизация на вниманието.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР