Най-много български зрители са избрали да гледат стари епизоди на

...
Най-много български зрители са избрали да гледат стари епизоди на
Коментари Харесай

Кой е най-гледаният сериал у нас

Най-много български фенове са избрали да гледат остарели епизоди на обичания американски комедиен сериал „ Приятели “. Това оповестиха от платформата HBO Go, откакто изнесоха данни за последния отминал месец по отношение на интереса от страна на потребителите си към епизодичните продукции, налични на уеб страницата.

За април преди всичко е „ Приятели “, последван от „ Невъзможните “, „ Вампири: Наследство “, „ Игра на тронове “ и „ История на прислужницата “.

Съвсем скоро комедията ще се завърне триумфално в HBO. На 27 май е заложена международната премиера на специфичния епизод на „ Приятели “, в който ще вземат присъединяване и шестимата от основните артисти – Дженифър Анистън (Рейчъл), Кортни Кокс (Моника), Лиса Кудроу (Фийби), Мат Лебланк (Джоуи), Матю Пери (Чандлър) и Дейвид Шуимър (Рос). Продуцентите към този момент оповестиха имената на всички звезди, които са застанали пред камерата за специфичното издание. Фенове обаче останаха разочаровани, че в листата не попадат Пол Ръд (Майк) и Коул Спраус (Бен).
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР