Най-мистериозното шоу „Маскитаният певец“ започна в събота по NOVA. Нови

...
Най-мистериозното шоу „Маскитаният певец“ започна в събота по NOVA. Нови
Коментари Харесай

Марта Вачковаза „Маскираният певец“

Най-мистериозното шоу „ Маскитаният артист “ стартира в събота по NOVA.

Нови маски, нов водещ и нов член на Панела са единствено част от изненадите, които е подготвило шоуто в новия сезон. В първата вечер на шоуто беше разкрита и най-голямата тайнственост до момента – какви са имената на 14-те маски, носени от известни персони, които ще се стремят да опазят тайната на самоличността си в идващите три месеца.

„ Маскираният артист е ужасно цветно и доста артистично предаване. Цялата загадка и тайнственост ме притегля извънредно доста. Това надиграва на котка и мишка е ужасно – какви догадки ще ти дадат, какъв брой ще се подведат. За мен това е една огромна игра “, показа в студиото на „ Събуди се “ най-новият член на Панела Марта Вачкова. Актрисата добави, че се усеща готова и ще записва безусловно всяка улика отговор на маските.

В специфична изненада за Марта с видео обръщение в студиото се включи другата дама в Панела – Алекс Раева. „ Ние ще бъдем разсъдъкът на Панела. Но въпреки всичко те предизвестявам – всякога ще си тръгваш от лайв безусловно объркана “, закачливо се обърна към Марта красивата певица и сподели, че ще я чака с неспокойствие за първото предаване довечера.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР