Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът

...
Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът
Коментари Харесай

Актьори от Скъпи наследници коментират най-мащабната тв продукция на родния ефир

Най-мащабната българска продукция в региона на телевизионното кино – сериалът „ Скъпи наследници “ – потегля по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

Двама от основните артисти в продукцията - Георги Кадурин и Виктория Колева, които влизат в ролята на майката и бащата на Борис (Орлин Павлов), описаха в студиото на „ Тази заран “ по bTV забавни моменти от снимачния развой.

Георги Кадурин показа, че едно от най-големите провокации в работата по сериала, е бил снимачният развой – в него са взели участие три продукционни екипа. Така една серия се е произвеждала за ден и половина - два, до момента в който в други продукции това се прави за 5-6 дни. Метеорологичните условия много пъти са поставяли пред тествания екипа на сериала, снимали са даже при -17 градуса.

Екранният сътрудник на Кадурин, актрисата Виктория Колева, си спомни за стихия, която е била толкоз мощна, че снимането на една от сцените е било отсрочено, защото времето не е разрешавало техниката да стои навън. В този миг всички артисти са били в къща от стъкло посред гората, която феновете ще видят в сериала.

„ Основният сценарен план има всичко належащо за един ослепителен кино артикул. Има добра драматургия, обособени спорове, поколенчески конфликти. Задължителните драматургични противодействия като тези сред хората от село и хората от града, също са чудесно развити “, разяснява Георги Кадурин. Според него едно от главните качества на „ Скъпи наследници “ е, че в сериала има доста положително възприятие за комизъм.

„ Съвременният фен желае да диша, той не обича да гледа единствено по какъв начин се вършат интервенции или по какъв начин страдат хората. Сериалът цели да покаже пъстротата на живота и мисля, че се е получил един добър и първокласен кино артикул “, добави Кадурин.
Виктория Колева също е на мнение, че феновете ще оценят жеста от страна на bTV да излъчи един толкоз хубав и безценен сериал. „ Зрителите заслужават това внимание, което bTV им оказва. Сигурна съм, че ще бъдат доста очаровани от това, което ще видят. В тази продукция има всичко – обич, ревнивост, интриги, битка за пари, битка за власт. В „ Скъпи наследници “ има всичко, което обрисува днешния ден “, уверена е актрисата.

Месец преди старта на „ Скъпи наследници “ основният артист Орлин Павлов пусна новия си сингъл с видеоклип – „ Още малко “, особено основан за сериала.

Текстът на парчето е на Гергана Турийска и Крум Георгиев, музиката и аранжиментът са на Ясен Козев и Крум Георгиев, а видеото можете да видите ТУК!

„ Скъпи наследници “ – потегля по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР