Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът

...
Най-мащабната българска продукция в областта на телевизионното кино – сериалът
Коментари Харесай

Сериалът „Скъпи наследници“ по bTV– най-мащабната продукция в областта на телевизионното кино в България!

Най-мащабната българска продукция в региона на телевизионното кино – сериалът „ Скъпи наследници “ – потегля по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

Двама от основните артисти в продукцията -  Георги Кадурин и Виктория Колева , които влизат в ролята на майката и бащата на Борис (Орлин Павлов), разказаха в студиото на „ Тази заран “ по bTV забавни моменти от снимачния развой.

Георги Кадурин показа, че едно от най-големите провокации в работата по сериала, е бил снимачният развой – в него са взели участие три продукционни екипа. Така една серия се е произвеждала за ден и половина - два, до момента в който в други продукции това се прави за 5-6 дни. Метеорологичните условия много пъти са поставяли пред тествания екипа на сериала, снимали са даже при -17 градуса.

Екранният сътрудник на Кадурин, актрисата Виктория Колева, си спомни за стихия, която е била толкоз мощна, че снимането на една от сцените е било отсрочено, защото времето не е разрешавало техниката да стои навън. В този миг всички артисти са били в къща от стъкло посред гората, която феновете ще видят в сериала.

Основният сценарен план има всичко належащо за един блестящ  кино артикул. Има добра драматургия, обособени спорове, поколенчески конфликти. Задължителните драматургични противодействия като тези сред хората от село и хората от града, също са чудесно развити “, разяснява Георги Кадурин. Според него едно от главните качества на „ Скъпи наследници “ е, че в сериала има доста положително възприятие за комизъм.

Съвременният фен желае да диша, той не обича да гледа единствено по какъв начин се вършат интервенции или по какъв начин страдат хората. Сериалът цели да покаже пъстротата на живота и мисля, че се е получил един добър и първокласен кино артикул “, добави Кадурин.

Виктория Колева също е на мнение, че феновете ще оценят жеста от страна на bTV да излъчи един толкоз хубав и безценен сериал. „ Зрителите заслужават това внимание, коетоbTV им оказва. Сигурна съм, че ще бъдат доста очаровани от това, което ще видят. В тази продукция има всичко – обич, ревнивост, интриги,  битка за пари, битка за власт. В „ Скъпи наследници “ има всичко, което обрисува днешния ден “, уверена е актрисата.

Месец преди старта на „ Скъпи наследници “ основният артист Орлин Павлов пусна новия си сингъл с видеоклип – „ Още малко “, особено основан за сериала. Вижте го тук > >

Текстът на парчето е на Гергана Турийска и Крум Георгиев, музиката и аранжиментът са на Ясен Козев и Крум Георгиев.

„ Скъпи наследници “ – потегля по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР