Най-малко 17 души са починали в Русия след консумация на

...
Най-малко 17 души са починали в Русия след консумация на
Коментари Харесай

Менте! 17 починали след натравяне с алкохол в Русия

Най-малко 17 души са умряли в Русия след консумация на контрабанден алкохол, оповестиха локалните управляващи, като полицията разгласи арестите на няколко души в тази връзка, осведоми " Франс прес ".

Регионалната полиция посочи, че гражданин на град Орск е бил задържан за хипотетична филтрация на мощния алкохол в къщата му, а други трима мъже са арестувани за разпространяване на алкохола в локални магазини.

Регионалното звено на Следствения комитет на Русия, което разгласи, че единствено трима обвинени са задържани, посочи, че е разкрило доста количество контрабанден алкохол на мястото, където е бил създаван.

Междувременно пресслужбата на районния губернатор заяви, че са били обявени общо 33 случая на алкохолно отравяне, като от тях са умряли 17 души. Това е нарастване от по-ранна информация, в която се съобщаваше, че има 14 умряли.

Отравянията, включващи домашно подготвен алкохол, се случват постоянно в Русия, защото хората търсят по-евтини разновидности на водката, закупена от магазина.

През декември 2016 година 78 души починаха в и към сибирския град Иркутск, откакто пиха ароматизиран билков лосион за баня, наименуван " Бояришник ", който съдържаше метанол - мощно токсичен тип индустриален алкохол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР