Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинение на жената, която нарочно

...
Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинение на жената, която нарочно
Коментари Харесай

„Ще те ликвидирам“: „Лейди България“ е с обвинение след нарочния челен удар на паркинг

Софийската районна прокуратура е повдигнала обвиняване на дамата, която преднамерено удряше с автомобила си друга кола на столичен паркинг. Кадри от случилото се бяха публикувани в обществените мрежи. Обвиняемата е „ Лейди България “ Христина Красимирова, научи bTV от свои източници.

За случилото се оповестяват очевидци в обществените мрежи

От известието на прокуратурата излиза наяве, че Красимирова е упрекната за хулигански дейности и закана с ликвидиране.

От прокуратурата напомнят, че на 23.5.2024 година към 13,00 часа на паркинг на бул. „ Симеоновско шосе “ в гр. София, обвинената при ръководство на лек автомобил, марка „ Киа “, е направила непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото - при маневра тръгване целеустремено ускорила скоростта на управлявания от нея автомобил и го насочила непосредствено против лек автомобил, марка „ Тойота “, ръководен от друга жена.

 Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград? 2 мин. Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград?  Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград 2 мин. Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград  Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък? 7 мин. Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък?  Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване 3 мин. Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване  Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици 2 мин. Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици  Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград? 2 мин. Какви ще са наказванията за принуждение над деца в градина във Велинград?  Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград 2 мин. Заради забележка: Ученик удря в корема преподавател в Благоевград  Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък? 7 мин. Тръмп е отговорен: Може ли още веднъж да е президент, може ли да се помилва самичък?  Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване 3 мин. Politico: Джо Байдън скрито е разрешил на Украйна да удря цели в Русия с US оръжия, само че с изискване  Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици 2 мин. Повече слънце и на по-малко места с дъжд и гръмотевици

Съобщението гласи още, че Христина Красимирова е направила действието с изключителна смелост и се заканила с ликвидиране на дамата, която карала другия автомобил.

„ Колко по-голям е интелектуалният недостиг, толкоз по-голяма и мощна е колата “, разяснява психиатърът Веселин Герев

Тя ѝ споделила „ Ще те смажа! Ще те унищожавам! “, прецизират от обвиняването.

Красимирова не е осъждана и е с мярка парична гаранция в размер на 5000 лв..

По случая е формирано досъдебно произвеждане

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР