Бившият вътрешен министър Бойко Рашков нападна настоящия Калин Стоянов. Причината

...
Бившият вътрешен министър Бойко Рашков нападна настоящия Калин Стоянов. Причината
Коментари Харесай

Бойко Рашков към Калин Стоянов: Прави се на герой, не познава случая със самолетчетата

Бившият вътрешен министър Бойко Рашков атакува сегашния Калин Стоянов. Причината за словесната подигравка станаха изказванията на Стоянов по случая с Евелин Банев - Брендо и неговото мистериозно прибиране в страната. След края на чуването на вътрешния министър Рашков взе отношение по въпроса. 
Според Рашков с изказванията си в пленарната зала Калин Стоянов се правел на воин: " Не чаках, че Калин Стоянов, който дължи поста на шеф на ГДБОП на нашето държавно управление, ще има сходно държание в пленарната зала и ще се прави на воин. Господин министърът явно или не се е подготвил за днешната среща с нас, или въобще не познава случая със, както се появява тук - самолетчета ".
По време на чуването Калин Стоянов направи отпратка сред случая със самолета, който прелетя над няколко европейски страни и кацна на летище в Търговище, и прибирането на Брендо. Вътрешният министър сподели, че Евелин Банев се е прибрал в интервала март - юни в страната. 
Бойко Рашков съобщи, че по случая със самолета се е провело закрито съвещание на Народното събрание, в което и той, и тогавашният министър на защитата Драгомир Заков изяснили на депутатите информацията, която е била налична, до оня миг. 
" Непочтителното отношение към народното представителство е политическата просвета на Калин Стоянов. Твърдят се смехории и вицове: по какъв начин органите на Министерство на вътрешните работи, неприятно ръководени тогава от мен, не са взели ограничения. Също и насмешки във връзка с Военновъздушни сили, които са се съобразили с неприятните тогава метеорологични условия. Министерство на вътрешните работи не може да се оправи единствено, координирали сме дейностите си същата вечер с Министерството на защитата ", изясни Рашков.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР