Най-коментираният наследник на кралица Елизабет Втора - принц Хари, предизвика

...
Най-коментираният наследник на кралица Елизабет Втора - принц Хари, предизвика
Коментари Харесай

Защо принц Хари изостави бременната си съпруга?

Най-коментираният правоприемник на кралица Елизабет Втора - принц Хари, провокира нов възторг. Херцогът на Съсекс извърши първия си формален ангажимент след погребението на принц Филип и се трансформира в звездата на огромно събитие в Ел Ей. Събитието Vax Live бе отдадено на имунизацията против ковид, а измежду участниците в него бяха Селена Гомес, Джей Ло и Бен Афлек, написа burgas24.bg.

Хари се появи без брачната половинка си Меган, която към този момент влиза в последния месец от втората си бременност. Той се качи на сцената, с цел да насочи благодарности към всички здравни служащи и най-много към тези, които са посветили дните си на битката с COVID-19 и имунизацията.

След трогателното си слово кралският правоприемник бе приветстван бурно. По първична информация той трябваше да изнесе речта си дружно с Меган, само че евентуално тя не е получила единодушието на лекарите, които я следят, да бъде на обществено място. Ето за какво Хари добави, че приказва и от името на брачната половинка си.

Междувременно кралски специалист " хвърли бомба " в медиите, като показа, че съгласно него принцът в никакъв случай няма да може да поправи връзките си с кралската фамилия, в случай че излязат нескрито някои от диалозите, които е провел с останалите членове след погребението на принц Филип.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР