Най-известният български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев коментира

...
Най-известният български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев коментира
Коментари Харесай

Кобрата като Левски: Ако спечеля, печели цяла България...

Най-известният български професионален боксьор в тежка категория Кубрат Пулев разяснява актуалната обстановка с пандемията от ковид, само че не вижда никакъв проблем за провеждането на мача против международния първенец Антъни Джошуа за купата на IBF. Срещата бе планувана за 20 юни в Лондон, само че датата към момента не е сигурна поради COVID-19.

" Боксът е обиден доста тежко, най-малко аз по този начин го виждам. Аз няма по какъв начин да изгубя форма, тъй като упражнявам всеки ден. Някой път у дома, от време на време в гората, в залата подкрепям форма. Аз съм на линия, подготвен съм и за 20 юни, и за 25 юли, и когато кажат. Виждате, че обстановката е такава, че целият свят би трябвало да се нагажда по отношение на нея. Трябва по този начин да се създадат нещата, че хем да се случат, хем да е безвредно. Няма проблем да е без аудитория, тъй като всички са си у дома, може да платят pay per view, тъй че финансово не виждам никакъв проблем. Ако няма аудитория, шоуто ще се позагуби, само че въпреки всичко може да се случи. Да, без хора по трибуните шоуто няма да е същото, само че от нас се желае да излезем и да играем ", сподели Пулев пред bTV в „ Шоуто на Николаос Цитиридис “.

" За мен и България този мач ще бъде исторически. Ако победим, за цялата страна ще бъде исторически. Ще го приема като победа за цяла България. Целта ми е международната купа. В персонален проект фантазията ми е да имам деца. Не считам, че първо би трябвало да се откажа от спорта, с цел да основа семейство ", добави най-хубавият ни боксьор.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР