Най-известните български песни са изпени от Азис. Това обяви самият

...
Най-известните български песни са изпени от Азис. Това обяви самият
Коментари Харесай

Това ли е най-известният и най-слушан български певец?

Най-известните български песни са изпени от Азис. Това разгласи самият артист и посочи, че е най-популярният музикант, раждал се у нас.

" Определям се като индивида, направил най-известните български песни в света ", съобщи гордо Азис. Само преди няколко месеца костинбродския славей реализатор посочи, и то с право, че иконата Мадона има по-малко гледания на шлагерите си в интернет от него.

В това той не вижда нищо инцидентно, за какво артистът твърди, че е опит на висши сили. Изпълнителят на " Хабиби " смята, че той е изпратен на Земята с някаква специфична цел. Каква тъкмо, ромският славей към момента не знае. Ала е безапелационен, че хора като него на планетата са единични бройки, написа " България Днес ".

" Според мен съм опит на по-висши сили. Времето ще покаже с каква цел. Вселената основава по един-два сходни екземпляра като мен на 100 години ", изясни ромският славей.

Азис за пръв път обществено декларира, че има вяра в сходни неща. Кралят на поп фолка рядко си разрешава да е прям и да приказва на сходна тема, било то и пред почитателите си в обществената мрежа.

Азис неотдавна сподели, че е станал татко за повторно. Преди месеци ромският славей се похвали, че е гушнал нова рожба. Близки до Азис се скъсаха да опровергават това. Сега обаче ромският славей още веднъж посочи, че има две деца - щерка Рая, която към този момент е огромна, и малко бебе, чието име не се оповестява към този момент.

Запитан дали наследниците му имат гласови данни на татко си, Азис изрично съобщи: " Единият несъмнено няма ", споделя артистът, намеквайки, че има повече от едно дете.

Азис възнамерява да легне под ножа още веднъж. Славеят се чуди дали да не направи нова намеса на гърдите си.

" Обмислям да ги увелича още малко ", разкрива Азис. Преди години в клиника в Турция артистът си направи интервенция за оформяне на гърдите. Плаща немалка сума, с цел да бъде мускулест в тази област и да наподобява внушително.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР