Григор Димитров продължава победния си ход на тенис турнира Internazionali

...
Григор Димитров продължава победния си ход на тенис турнира Internazionali
Коментари Харесай

Какво разкри Григор Димитров за трудното му начало в България

Григор Димитров продължава победния си ход на тенис шампионата Internazionali BNL d`Italia, който се организира в Рим, като даже опасното обръщане на глезена в мача му против Теренс Атман не можа да му повлияе отрицателно.
 Мадалина Геня искрено за раздялата ѝ с Григор Димитров
Мадалина Геня искрено за раздялата ѝ с Григор Димитров

След месеци безмълвие

Поне все още наподобява, че не става дума за сериозна травма, тъй че се надяваме всичко с най-хубавия български тенисист да е наред, когато на следващия ден той се изправи против американеца Тейлър Фриц.

Преди мача си с Атман, през уикенда, Григор Димитров откри време, с цел да се включи в подкаста на спортния публицист Крейг Шапиро -, с цел да поговори за най-различни тематики, измежду които и сложното му начало в България.
 Снимка 664739

Димитров споделя, че когато не пътува за шампионати, живее в Монте Карло, където и тренира, само че няколко години е живял и в Америка. Тенисистът споделя пред Шапиро, че е напуснал България, когато е бил на 14 години, с цел да преследва фантазията си да стане експерт.

Григор Димитров твърди, че българската федерация по тенис не му е помогнала в ранните му години и в действителност първият му самолетен билет за пътешестване в чужбина е бил платен с пенсиите на неговите дядовци. Благодарен е обаче на всички тенис клубове в чужбина, в които е бил, тъй като те са били наясно с тогавашното му финансово положение и са му помагали.
 Снимка 664737

Българинът добавя също, че още от напълно дребен е знаел, че ще стане експерт. Той даже разяснява, че до момента в който е бил в България, през зимата му се е налагало да тренира дружно с татко си, който е треньор по тенис, в учебен салон, в който се е играел и хандбал. Условията там не са били по никакъв начин леки, тъй като прозорците са били счупени и съгласно Димитров е имало дни, в които е трябвало да тренира на -10 градуса.
 Григор Димитров и Payhawk - началото на едно ново партньорство
Българската компания, с която Григор Димитров ще си партнира

Ще забележим резултатът още на Mutua Madrid Open

За да тренира въпреки всичко в зала, която не е пригодена за тенис, той и татко му са опъвали мрежа благодарение на два железни пръта, а с тиксо са очертавали рамките на игрището. Нито една от тези компликации обаче не е сгряла Григор Димитров от това да реализира фантазията си и да играе и побеждава най-хубавите в тениса. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР