Най-известната порно звезда на Афганистан не се плаши лесно. 28-годишната

...
Най-известната порно звезда на Афганистан не се плаши лесно. 28-годишната
Коментари Харесай

Порно звездата на Афганистан Ясмена Али – от исляма до еротиката

Най-известната порно звезда на Афганистан не се плаши елементарно. 28-годишната Ясмена Али споделя, че необикновената ѝ специалност я изпълва със мощ, макар че личният ѝ татко се опитвал да я убие поради това.

В изявление за, Ясмена приказва за рисковете, които е поела, с цел да се занимава с еротичната специалност, откакто е зарязала фамилията и религията си. Но за дами като нея, които изобличиха полово потиснатите култури, с цел да си върнат контрола над личните тела, всичко си коства – както поради еротичната независимост, по този начин и поради заплатата.

„ Когато за първи път започнах работа в тази промишленост,

бях сюрпризирана от това какъв брой високо е заплащането на дамите, спрямо това на мъжете .

Много постоянно дамите в други специалности, които са с по-висока подготовка и опит от мъжете не получават същата заплата или почитание като сътрудниците си мъже “, споделя тя.

Сега Ясмена Али има над 9 милиона гледания на видеоклипове в Pornhub. Но не всичко е било безпрепятствено за някогашната мюсюлманка, която в този момент живее в Източна Европа.

От исляма към еротиката

Али е родена в Кабул през 1993 година След години живот в потисническото ръководство на талибаните, тя имигрира в Обединеното кралство със фамилията си при започване на 2000-те години. Бащата на Али е получил леговище в Обединеното кралство, тъй като бил преводач на английски и американски войски по време на борби в Близкия изток.

Но за Ясмена, животът в Англия не е по-лесен. Тя споделя, че чувствала, че се задушава, растейки в строго мюсюлманско домакинство. В тийнейджърска възраст тя бяга от фамилията и се омъжва за еврейския фотограф Давид Коен. Ясмена се отхвърля от религията си, „ отключва “ сексуалността си и се впуска в кариерата на актриса от филми за възрастни.

През 2020 година Али се появи във вестникарските заглавия, откакто

татко ѝ и братовчед му бяха задържани за хипотетичен скрит план да я убият ,

тъй като тя опозорила фамилията, захващайки се с порното. Твърди се, че бащата Мохамед Патман и братовчедът Даря Хан Сафи били възмутени и от това, че Ясмена се омъжила за евреин.

Твърди се, че през август 2018 година Патман е отлетял за Словакия и интензивно търсил щерка си. Твърди се още, че наемен палач е декларирал, че ще убие порнозвездата за 70 000 $. Патман и Сафи в този момент са в развой на изгонване в Словакия.

„ Нямам никакъв контакт със фамилията си и те не са ми споделили лице в лице какво усещат за кариерата ми “, сподели Али пред New York ​​Post.

„ Родителите ми постоянно са внушавали боязън в мен – Бог, пъкъл, санкции .

Баща ми ме заплашваше, че в случай че напусна исляма, ще ме убие за оклеветяване на исляма, афганистанската просвета и достойнството на фамилията “, продължава актрисата, която в този момент е уверен безбожник.

„ В последна сметка това е моят живот и не ме интересуват реакциите на хората за кариерата ми. Следвам сърцето си и върша каквото си желая, тъй като това е моят живот, моето тяло и право”, безапелационна е тя.

„ Талибаните са лицемери “

По-рано този месец Ясмена Али знойната хубавица атакува талибаните, заявявайки, че има вяра, че те са лицемери, тъй като са секрети фенове на порното, а в някои случаи и не толкоз секрети. В компютрите на водача на „ Ал Кайда “ Осама бин Ладен след гибелта му през 2011 година беше открит „ забележителен “ кеш от порно.

„ Няма да се изненадам, в случай че гледат порно “, споделя тя за талибаните. „ И все пак те лимитират правата на дамите и управляват тяхната половост “, добави Али.

„ Сексуално репресираните общества са някак захласнати от порното. Когато погледнете от кое място идват множеството фенове... по-голямата част са от страни от Близкия изток и Индия, да вземем за пример “, прибавя звездата.

Еротичната актриса има вяра, че е цел на талибаните ,

само че споделя, че те сигурно не са единствените афганистанци, които имат проблем с нейната специалност. Не единствено, че Али е наречена „ най-голямата порно звезда на Афганистан “, тя също е описвана като „ единствената порно звезда на страната “, което акцентира нуждата от повече полова независимост, безапелационна е тя.

„ Те не желаят Афганистан да бъде прочут с порно. Талибаните си мислят, че имат тялото ми и могат да вземат решение какво да върша с тялото си и че нямам никакво право да го демонстрирам “, счита Ясмена.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР