Най-интересният мач от 8-ия кръг на руската Суперлига между грандовете

...
Най-интересният мач от 8-ия кръг на руската Суперлига между грандовете
Коментари Харесай

Отложиха мач на Цецо Соколов и Динамо заради съмнения за коронавирус

Най-интересният мач от 8-ия кръг на съветската Суперлига сред грандовете Динамо (Москва), където играе националът Цветан Соколов, и Зенит (Санкт Петербург), който трябваше да се играе на следващия ден (1 ноември), беше отсрочен.

Според информация на няколко от играчите на Динамо са се почувствали зле и са вдигнали температура след завръщането си от Швейцария, където играха квалификационен шампионат за влизане в груповата фаза на Шампионската лига. На целият тим и треньорски щаб незабавно са им направени проби за ковид, само че резултатите към момента не са оповестени. За това по взаимно единодушие и на двата клуба срещата е отсрочена за друга дата, която ще бъде избрана по-късно.

Припомнете си, че Зенит (Санкт Петербург) " избухна " с ковид през септември, поради което тимът беше отхвърлен от предварителния стадий за Купата на Русия единствено след два изиграни мача.

Следващата седмица, от 6-и до 8-и ноември, пък Динамо би трябвало да бъде хазаин на шампионата в една от полуфиналните групи за Купата на страната, като би трябвало да одобри тимовете на Кузбас (Кемерово), Динамо-ЛО и АСК (Нижний Новгород). Все още няма изясненост какво ще стане и с този шампионат.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР