Най-голямото барбекю в света През 2017 г. малкият град Минас

...
Най-голямото барбекю в света През 2017 г. малкият град Минас
Коментари Харесай

10 от най-ексцентричните световни рекорди, поставяни някога

Най-голямото барбекю в света
През 2017 година дребният град Минас в Уругвай завоюва международния връх за хазаин на най-голямото барбекю. Според BBC News 200 готвачи са се трудили на скара с над 36 000 кг месо в продължение на 14 часа. Основната им цел е да счупят международния връх от Аржентина, която го взе от тях през 2011 година Но даже и този екип не съумя да направи най-големия бургер в света.
Най-големият ръкописен Коран
Саад Мохамед преписва целия Коран на ръка върху книжен свитък с дължина 700 метра. Според The Independent, той финансира плана независимо и му лишава три години, с цел да го приключи.
Най-дългите нокти
Аяна Уилямс от Хюстън държи международния връх за най-дълги нокти с обща дължина от 5.7 метра. Тя ги отглежда 20 години, оповестява Фокс Нюз.
Най-голямото събиране на хора, облечени като Махатма Ганди
През 2015 година група от 4605 студенти в Индия се обличат като Махатма Ганди за кротичък поход, извършен на рождения му ден.
Най-дълъг брачен шлейф
Най-дългият шлейф на сватбена рокля е 8 000 метра. Това е задоволително, с цел да покрие връх Еверест! Рекордът е разрушен в Каудри, Франция, град, прочут с производството на дантели. Компанията Dynamic Projects дружно с 15 доброволци прекарват два месеца в шиене на цялото облекло.
Покриване с максимален брой пчели
Руан Лиангминг от Китай сложи този отблъскващ връх, като се покрива с над 140 кг пчели. Това са 637 000 обособени инсекти! Този акт се прави посредством слагане на майка пчела, която да притегли повече пчели. Лиангминг има общо 60 майки пчели на тялото си.
Най-голямата битка с възглавници в света
Най-голямата борба с възглавници, записан в миналото, се състои в Свети Павел, Минесота и в нея взимат присъединяване 6 261 участници. Действието се случва по време на игра на бейзбол на 21 юли 2015 година
Най-голямата мозайка - суши
Най-голямата суши мозайка, покриваща 54 квадратни метра, е направена в Норвегия за 100-годишнината от футболния клуб Bodo Glimt. Четирима готвачи, които управляват суши бар в Швеция, основават шедьовъра, употребявайки 800 кг сьомга и 400 кг ориз.
Най-голямото събиране на хора, облечени като пингвини
Най-голямото събиране на хора, облечени като пингвини, се състои от 624 души. Това се прави за събиране на средства за здравна идея, която поддържа децата и младежите.
Най-голям брой хора, закусващи в леглото
Вероятно бихте желали да сте един от хората, които оказват помощ за счупването на този връх. 418 души занесоха закуската си в леглото в Sheraton Langfang Chaobai River Hotel в Китай на 16 август 2015 година Много деца хапват закуската си дружно с родителите си, само че без да бъдат включени в общия брой.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР